Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какви се знаците кога се лутат

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од jarec6, 4 февруари 2011.

1. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556
    баш така

2. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    ВОДОЛИЈА : Лесно се лути но и брзо заборава; „како што дува ветерот“ е нејзино мото. Се лути кога почувствува дека некој и ја одзема слободата или дека некој се сомнева во неа. Мисли дека се знае најдобро, сака да соли памет и да биде самостојна и своја. Крие од другите кога е повредена, а тогаш е најопасна - спремна на агресија и одмазда.

Од В па до последнава точка, се точноо значи!! Се се... :D

3. JenniferLove

JenniferLove Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    71
    СТРЕЛЕЦ : Стрелецот главно им кине живци на луѓето околу себе, зошто обично кажува што мисли и кога никој ништо не го прашува. Кога ќе се изнервира потполно е непредвидлив- може ладнокрвно да ја соопшти својата порака без кавги, или да искрши се околу себе од бес - да псуе, вика и крши по дома.

Точно, кога ќе се налутам не бирам зборови лупам што ќе ми дојде, и во моментот не ми е важно дали сум повредила некого или не, важно ја да си ја олеснам душата. Но потоа кога бурата ќе помине се каам, ама џабе, кажаните зборови не може да се вратат.

4. TS-310

TS-310 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    37

За вага е точно,ама јас не почнувам да се мазам и вртам околу некој за да ме одоброволи :)

5. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    100% точно :D

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Нот, нот.
    Не секогаш можам да се контролирам. Многу често пцујам. :$ Вистина е дека, неможам отворено да покажам незадоволство. А и вистина е дека, секогаш сум незадоволна. :wasntme: Дефинитивно не ги смирувам нервите, со читање на книга. :shake: Додека со музика, може да се каже.. И вистина е, дека знам да се извинам.

7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    ЛАВ : Како и останатите огнени знаци, Лавовите се експлозивни, но не колку Овенот . Раздразлив е, но и тие после некое време забораваат и преминуваат преку тоа. Лавот реагира веднаш и аргументирано. Умее и да попушти ако види дека згрешил, но како егоцентрик кој не сака караници ќе си го тера своето додека не го истера тоа што го замислил.

па скоро се погоди

8. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Па не е баш се погодено зошто кога некој ќе ми стапне на живец и тоа како се карам :)

9. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    ДЕВИЦА : Девицата се смета за најсмирен знак во Зодијакот. Максимално се контролира и свесна е за секој свој збор и постапка, па како таква ретко псуе или е непристојна. Ги контролира емоциите и има убави манири, и премногу е “културна” за отворено да покаже незадоволство; а секогаш е незадоволна. Ги смирува нервите читајќи книга и слушајќи музика дома или во ресторан; а поради таквото криење на лутината со годините станува депресивна. Ако смета дека згрешила или претерала веднаш ќе се извини.

Да, 90% e точно :)

10. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
    Да.... :tmi:

11. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    :$ :wasntme: |( :rock: True.

12. simona-i

simona-i Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    30
    ЛАВ : Како и останатите огнени знаци, Лавовите се експлозивни, но не колку Овенот . Раздразлив е, но и тие после некое време забораваат и преминуваат преку тоа. Лавот реагира веднаш и аргументирано. Умее и да попушти ако види дека згрешил, но како егоцентрик кој не сака караници ќе си го тера своето додека не го истера тоа што го замислил.
    ~ Многу точно :D !

13. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Ракот постојано се грижи за нешто и размислува зошто всушност се изнервирал и што е вистинската причина, но ретко има изливи на бес. Ја собира лутината во себе, а се лечи со пливање или пиење. Никогаш не реагира веднаш, но ќе ја искористи секоја прилика детално да му долови на противникот што се морал да истрпи. Ваквото задржување на лутината кај Ракот може да предизвика разни психосоматски проблеми.

Не е точно ! :)
    Јас сметам дека собирањето лутина во себе е најлошото нешто. Тоа никогаш не го правам. Реагирам директно а за оние што заслужиле сурово. Не се обидувам да му доловувам на противникот што сум трпела (затоа што не трпам :lol: ) Туку без објаснување на лице место враќам.
    А понекогаш знам да бидам многу ладна,и ништо да не ме допре. Па така да нема ефект.

14. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Погодено ми е. Многу сум избувлива и агресивна, а потоа ми е жал, па можам да `прогледам низ прсти`.
    Точно е дека сум тврдоглава и си го терам своето додека не го истерам тоа што сум го замислила. :)

15. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Риби - се е точно хаха :)

16. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931

Точно :D

17. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    ДЕВИЦА : Девицата се смета за најсмирен знак во Зодијакот. Максимално се контролира и свесна е за секој свој збор и постапка, па како таква ретко псуе или е непристојна. Ги контролира емоциите и има убави манири, и премногу е “културна” за отворено да покаже незадоволство; а секогаш е незадоволна. Ги смирува нервите читајќи книга и слушајќи музика дома или во ресторан; а поради таквото криење на лутината со годините станува депресивна. Ако смета дека згрешила или претерала веднаш ќе се извини. 8)
    Си се гордеам со својот знак ! :lol: Од убаво поубаво... :lol:
    :$

18. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    852
    Допаѓања:
    722
    Па отприлика точно е, бесот скоро секогаш го задржувам за себе, знам дека не е добро ама таква сум. Само не е точно дека ако ми се извини некој се ќе заборавам, барем кај мене не е така :devil:

19. Lollipop123

Lollipop123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    4
    ВАГА : Вагата се труди да не се нервира или барем да ја прикрие нервозата. Ја погодуваат свакакви ситници (на пример, сте ја погледнале студено), а кога ќе сфати дека со часови се лутела без причина ќе почне да се мази и врти околу Вас за да Ве одоброволи. Максимум на нејзиниот бес е да се сврти и да си замине зошто нејзината дипломатска црта во карактерот не и дозволува да се кара. Дури и во сериозни врски Вагата нема да беснее, туку ќе го натера партнерот сам да си замине.
    - Ма нема врска воопшто не е точно. Додека не се искарам и докажам дека сум во право не си заминувам па што сака нека биде. :rofl: :rofl:

20. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    1.816
    Е навистина се лутам без причина. Ама интересно ми е да гледам некој кај што ми се извинува и ме моли. Хахаха :rofl:
    А за ова: „Дури и во сериозни врски Вагата нема да беснее, туку ќе го натера партнерот сам да си замине.“ сум се изнасмеала, среќа што имам Бик покрај мене кој е многу трпелив. :rofl: