ОВЕН : Како претставник на огнените знаци Овенот има краток фитил. Во состојба е да го разбесни и најмала ситница, а секоја навреда ја доживува како напад на сопственото его. Владетелот Марс го прави нестрплив и агресивен; брзо се лути но уште побрзо и простува. Неговите напади на бес се бурни; Овенот црвенее, беснее, урла но во следниот момент се заборава и се претвора во јагне. Колку ли само се пронајдов . Ептен е погодено ова. Не дека верувам којзнае колку во хороскоп ама карактеристиките се секогаш точни. И повеќето овнови кои ги знам поседуваат добар дел од нив.
ВАГА : Вагата се труди да не се нервира или барем да ја прикрие нервозата. Ја погодуваат свакакви ситници (на пример, сте ја погледнале студено), а кога ќе сфати дека со часови се лутела без причина ќе почне да се мази и врти околу Вас за да Ве одоброволи. Максимум на нејзиниот бес е да се сврти и да си замине зошто нејзината дипломатска црта во карактерот не и дозволува да се кара. Дури и во сериозни врски Вагата нема да беснее, туку ќе го натера партнерот сам да си замине.
Скраја да е, до толку да се опседнувам ковајќи одмазди Дека знам некои ниски удари да спуштам, знам, ама лутината брзо ми поминува па се останато напишано, не е точно, бар за мене Не пцујам, не навредувам, освен политиката и самата себе Почесто знам и доста да се контролирам, па лутината да си ја понесам во кревет.
Не пцујам ама оган исфрлам секако...Смислувам во моментот секакви црни сценарија за тој што ме налутил, ковам план за одмазда, а да не ми е долност и срам би се степала и тоа како... Но многу ретко некој вака да ме налути, а и бесот ми трае многу кратко, па кога ќе ми помине-поминува скроз како ништо да не било... Шизофреник.
СТРЕЛЕЦ : Стрелецот главно им кине живци на луѓето околу себе, зошто обично кажува што мисли и кога никој ништо не го прашува. Кога ќе се изнервира потполно е непредвидлив- може ладнокрвно да ја соопшти својата порака без кавги, или да искрши се околу себе од бес - да псуе, вика и крши по дома. Само без делот со кршење тоа не го правам колку и да се изнервирам...
БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика. Колки е само точно лелее, поготово за тоа дека слушам гласна музика кога сум нервозна да да да вистина е
БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика. Па,скоро се е точно. Немам напади на бес,повеќе би сакала со зброви да вратам.
ВАГА : Вагата се труди да не се нервира или барем да ја прикрие нервозата. Ја погодуваат свакакви ситници (на пример, сте ја погледнале студено), а кога ќе сфати дека со часови се лутела без причина ќе почне да се мази и врти околу Вас за да Ве одоброволи. Максимум на нејзиниот бес е да се сврти и да си замине зошто нејзината дипломатска црта во карактерот не и дозволува да се кара. Дури и во сериозни врски Вагата нема да беснее, туку ќе го натера партнерот сам да си замине. Toooчно.
Јас сум девица точно е дека се извинувам но има причина за тоа, избувнувам и тоа ако има причина значи за мене горе- доле е точно
РИБИ : Рибите се пречувствителни, се сфаќаат лично и затоа често се лутат. Постојано менуваат расположенија и не знаат што сакаат, но знаат што не сакаат; затоа ги невира и лути кога некој пробува да им помогне во донесувањето на некоја одлука. Но Рибите најчесто својот бес го задржуваат за себе, што е лошо бидејќи поради тоа подоцна паѓаат во депресија. И кога се караат не се злонамерни, а ако им се извините, се ќе заборават само без депресија инаку се е точно
ОВЕН : Како претставник на огнените знаци Овенот има краток фитил. Во состојба е да го разбесни и најмала ситница, а секоја навреда ја доживува како напад на сопственото его. Владетелот Марс го прави нестрплив и агресивен; брзо се лути но уште побрзо и простува. Неговите напади на бес се бурни; Овенот црвенее, беснее, урла но во следниот момент се заборава и се претвора во јагне.
ОВЕН : Како претставник на огнените знаци Овенот има краток фитил. Во состојба е да го разбесни и најмала ситница, а секоја навреда ја доживува како напад на сопственото его. Владетелот Марс го прави нестрплив и агресивен; брзо се лути но уште побрзо и простува. Неговите напади на бес се бурни; Овенот црвенее, беснее, урла но во следниот момент се заборава и се претвора во јагне. Хахаххахах, колку е само точно.
ОВЕН : Како претставник на огнените знаци Овенот има краток фитил. Во состојба е да го разбесни и најмала ситница, а секоја навреда ја доживува како напад на сопственото его. Владетелот Марс го прави нестрплив и агресивен; брзо се лути но уште побрзо и простува. Неговите напади на бес се бурни; Овенот црвенее, беснее, урла но во следниот момент се заборава и се претвора во јагне. Хахаххахах, колку е само точно.
раковите ја чуваат својата лутина во себе, ама кога ќе избувнат.. тешко вас. тогаш кога најмалку очекувате
ОВЕН : Како претставник на огнените знаци Овенот има краток фитил. Во состојба е да го разбесни и најмала ситница, а секоја навреда ја доживува како напад на сопственото его. Владетелот Марс го прави нестрплив и агресивен; брзо се лути но уште побрзо и простува. Неговите напади на бес се бурни; Овенот црвенее, беснее,урла но во следниот момент се заборава и се претвора во јагне. Како звер!