Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Какви се знаците кога се лутат

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од jarec6, 4 февруари 2011.

1. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.822
    Допаѓања:
    23.445
    ЈАРЕЦ : Дисциплинирани се и организирани. Јарецот максимално се контролира и се труди да не се разбесни, но ако се изнервира ќе галами и нема да се смирува со денови. Но, со цел за добри односи со околината спремен е за отстапки, иако има нагон се секогаш да биде по негово. Умее да е многу непријатен доколку се почувствува загрозен, оди од една во друга крајност – кога ќе Ве отпише, знајте дека тоа е засекогаш и нема втора шанса.

точно е ! :) ;)

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.091
    Допаѓања:
    36.243
    РАК : Ракот постојано се грижи за нешто и размислува зошто всушност се изнервирал и што е вистинската причина, но ретко има изливи на бес. Ја собира лутината во себе, а се лечи со пливање или пиење. Никогаш не реагира веднаш, но ќе ја искористи секоја прилика детално да му долови на противникот што се морал да истрпи. Ваквото задржување на лутината кај Ракот може да предизвика разни психосоматски проблеми.

Не е точно. :^)

3. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    ДЕВИЦА : Девицата се смета за најсмирен знак во Зодијакот. Максимално се контролира и свесна е за секој свој збор и постапка, па како таква ретко псуе или е непристојна. Ги контролира емоциите и има убави манири, и премногу е “културна” за отворено да покаже незадоволство; а секогаш е незадоволна. Ги смирува нервите читајќи книга и слушајќи музика дома или во ресторан; а поради таквото криење на лутината со годините станува депресивна. Ако смета дека згрешила или претерала веднаш ќе се извини.
    Точно е се само уште депресија ми фали :^)

4. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403

5. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
  6. SweetCandyyy

SweetCandyyy Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    9
    кога го читам ова мислам за себе си читам кога сум налутена и за начинот на кој се лутам. Точно е ова за што несакам но исто така несакам и кога некој не внимава што зборува. Не е точно тоа дека незнам што сакам, точно знам што сакам.
    И со едно перфектно извинување ведаш би се смирила :inlove: :) :D

7. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика.

слушајќи гласна музика и ''пејам '' т.е викам ко ненормална да го исфрлам бесот притоа никој да не ме слушне :D

На LudaDevojka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LudaDevojka

LudaDevojka Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    62
    Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика 8) .
    абе по будали од нас кај ке најдеш :lol: :lol: :lol:

9. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    ВОДОЛИЈА : Лесно се лути но и брзо заборава; „како што дува ветерот“ е нејзино мото. Се лути кога почувствува дека некој и ја одзема слободата или дека некој се сомнева во неа. Мисли дека се знае најдобро, сака да соли памет и да биде самостојна и своја. Крие од другите кога е повредена, а тогаш е најопасна - спремна на агресија и одмазда.

Па точно е донекаде :lol:

10. google

google Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    12

па за Близнаци точно е.Знам дека и јас сум близнак. ;)

11. pufki4ee

pufki4ee Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    11
    Точно :rock:

12. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    Дисциплинирани се и организирани. Јарецот максимално се контролира и се труди да не се разбесни, но ако се изнервира ќе галами и нема да се смирува со денови. Но, со цел за добри односи со околината спремен е за отстапки, иако има нагон се секогаш да биде по негово. Умее да е многу непријатен доколку се почувствува загрозен, оди од една во друга крајност – кога ќе Ве отпише, знајте дека тоа е засекогаш и нема втора шанса.
    вистина е :rock: :lol:

13. ColoursOfTheRainbow

ColoursOfTheRainbow Популарен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    1.187
    Допаѓања:
    2.413
    БИК : Бикот е земјен знак и тоа му дава трпение. Некој би помислил дека е во состојба да трпи и додека некој му се качува на глава, но и не е баш така. Вистина е дека никој нема такви живци како што има Бикот , но кога ќе се изнервира не е воопшто пријатно да се биде во негова близина – кога ќе му догори фитилот се претвара во вулкан. Поради тоа на сите им се советува да не го злоупотребуваат неговото трпение, а ако го направат тоа- да бегаат колку што ги држат нозете.
    Жива вистина :) Многу сум трпелива ама кога некој ептен ќе ме изнервира вулканска ерупција :D

14. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    643
    ЈАРЕЦ : Дисциплинирани се и организирани. Јарецот максимално се контролира и се труди да не се разбесни, но ако се изнервира ќе галами и нема да се смирува со денови. Но, со цел за добри односи со околината спремен е за отстапки, иако има нагон се секогаш да биде по негово. Умее да е многу непријатен доколку се почувствува загрозен, оди од една во друга крајност – кога ќе Ве отпише, знајте дека тоа е засекогаш и нема втора шанса.

Се е точно, ама последата реченица онака нај нај :D :!:

15. UnPaso

UnPaso Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    247
    ДЕВИЦА : Девицата се смета за најсмирен знак во Зодијакот. Максимално се контролира и свесна е за секој свој збор и постапка, па како таква ретко псуе или е непристојна. Ги контролира емоциите и има убави манири, и премногу е “културна” за отворено да покаже незадоволство; а секогаш е незадоволна. Ги смирува нервите читајќи книга и слушајќи музика дома или во ресторан; а поради таквото криење на лутината со годините станува депресивна. Ако смета дека згрешила или претерала веднаш ќе се извини.

16. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    БИК : Бикот е земјен знак и тоа му дава трпение. Некој би помислил дека е во состојба да трпи и додека некој му се качува на глава, но и не е баш така. Вистина е дека никој нема такви живци како што има Бикот , но кога ќе се изнервира не е воопшто пријатно да се биде во негова близина – кога ќе му догори фитилот се претвара во вулкан. Поради тоа на сите им се советува да не го злоупотребуваат неговото трпение, а ако го направат тоа- да бегаат колку што ги држат нозете.

Ахахах иста сум :rofl: :rofl:

17. macet0

macet0 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    За рибите точно е се.... Ми погодија, ама јас имам уште една лоша особина - плачам ко ќе се навредам, а многу брзо се навредувам. Како да го сменам тоа? -.-

18. Charlottexo

Charlottexo Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    19
    Ова за рибите е најточното нешто што во животот сум го прочитала...........

Ќути, исто.. Риби.. иначе не знам како можеш да смениш, глеј да не се замараш многу, да не си ставаш се на срце. А за плачењето, не знам, мене исто така ме мачи :worried:

19. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    РАК : Ракот постојано се грижи за нешто и размислува зошто всушност се изнервирал и што е вистинската причина, но ретко има изливи на бес. Ја собира лутината во себе, а се лечи со пливање или пиење. Никогаш не реагира веднаш, но ќе ја искористи секоја прилика детално да му долови на противникот што се морал да истрпи. Ваквото задржување на лутината кај Ракот може да предизвика разни психосоматски проблеми.

точно точно, а кога имаат изливи на бес подобро трнете им се од патот :devil:

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mil4ence

mil4ence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    173
    Toчно. :D