ВАГА : Вагата се труди да не се нервира или барем да ја прикрие нервозата. Ја погодуваат свакакви ситници (на пример, сте ја погледнале студено), а кога ќе сфати дека со часови се лутела без причина ќе почне да се мази и врти околу Вас за да Ве одоброволи. Максимум на нејзиниот бес е да се сврти и да си замине зошто нејзината дипломатска црта во карактерот не и дозволува да се кара. Дури и во сериозни врски Вагата нема да беснее, туку ќе го натера партнерот сам да си замине. Вага со тапија сум била бре Посебно максимумот на бесот. Ко за мене пишувано
СТРЕЛЕЦ : Стрелецот главно им кине живци на луѓето околу себе, зошто обично кажува што мисли и кога никој ништо не го прашува. Кога ќе се изнервира потполно е непредвидлив- може ладнокрвно да ја соопшти својата порака без кавги, или да искрши се околу себе од бес - да псуе, вика и крши по дома. Сосем точно... ... Се чудам како ме поднесуваат луѓето околу мене
БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика. Полн погодок. Освен тоа за музиката. Не ја лечам нервозата на тој начин
БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика. Точно
Не сум лутка бее... Зависи, ама ако сум навредена, тоа ќе го запамтам, и одма стојам подалеку од таа личност. Ама не провоцирам, а физички напади, пцовки-никако. Зошто да си ја валкам устата за секакви луѓе? Ама од провокации не бегам, не сум плашливка. Одмазди, само ако ми е навредено егото, a тоа се случува со машки. Убаво што кармата е секогаш на моја страна, и таа си средува се за мене. Спојлер Thnx Karma, ily2 <3
БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика. Погодено ми е се
ОВЕН : Како претставник на огнените знаци Овенот има краток фитил. Во состојба е да го разбесни и најмала ситница, а секоја навреда ја доживува како напад на сопственото его. Владетелот Марс го прави нестрплив и агресивен; брзо се лути но уште побрзо и простува. Неговите напади на бес се бурни; Овенот црвенее, беснее, урла но во следниот момент се заборава и се претвора во јагне Со ова дека во следниот момент се заборава и се претвара во јагне не се сложувам јас, барем се водам според мене, сепак овде е индивидуално ! Другото ми е се погодено! Само можам да си додадам дека сме/сум злопамтила, и дека кога тогаш враќаме за се (трократно )
Подвлеченото е неточно. Болдираното е точно. А тоа што не е ни болдирано ни подвлечено, незнам ни јас.
Колку е само се точно и погодено...јас сум баш таква, трпам многу, ама кога ќе ми пукне филмот е тогаш нека се пази оној кој е до мене
ШКОРПИЈА : Шкорпијата е вистинска лутка и не и треба многу за да се налути. Прво почнува да провоцира и секогаш е спремна и на ниске удари. Потоа следи река псовки, навреди, а понекогаш е во состојба и да физички да го нападне оној кој и предизвикал бес. За ситуацијата да биде уште полоша- тоа не е доволно туку мора да го задоволи и својот осветољубив нагон, па после ваквите сцени работата не е готова, туку ќе кова план за одмазда. Стрпливо го чека вистинскиот момент за својата отровна одмазда. точно само не се согласувам со физичкиот напад зачто би се спустила до толку ниско,човек може да биде среден и со зборови така подобро би сватил ке му звонат во глава и ке се осети пониско него ли со некој шамар или слично
БЛИЗНАЦИ : Како воздушен знак, Близнаците се исклучително интелигентни и хиперактивни. Немаат испади на бес и хистерија, но ако се изнервираат ќе возвратат бирајќи ги внимателно зборовите со желба да го надмудрат противникот, но претходно ќе ја проценат ситуацијата за да се сигурни дека кавгата нема да им нашкоди на нивните интереси. Брзо се одлутуваат зошто се водат со логика и разум и не прават проблеми таму каде што би имале корист. Својата нервоза ја лечат слушајќи гласна музика. Последната реченица колку само е точна. Инаку кога сум нервозна и лута немам испади, ама некогаш кога ќе премине границата..