Какви стопала имате? кај мене се 40 кога бев на 16 17 години си носев 39 и си ми беа таман а сега на26 носам 40 а па може и некои 41 да бидат зависи од калапот сега летово сандали што купив беа 39 па валдаа дека отворени напред се и ми чинеа.
Какви стопала имате? 38 - 39 носам и според мене големи се. Некако обувки поубаво ми стојат на помали стапала. Затоа идеална големина на стапала според мене имаат оние со број на чевли 36 - 37.
Какви стопала имате? Е со ова се сложувам во целост дека 36-37 се идеални тие кои ги имаат се прави среќнички,и јас си ги мразам големите стапала ама што е тука немат назад,но и ептен мали нечини сестрами има 22 години и носи 35 тешко наоѓа штикли мора да ги земе поголеми па најчесто и клапкаат а за патики скоро секогаш зема детски патичина.
Какви стопала имате? Море јас со моиве клопотарки можам само пераи по нарачка да носам. Или како што SarahTayMomsen има навика да ми каже - сокоделска нога
Какви стопала имате? Уф.... ми падна камен од душава! Скоро половина и повеќе имаа претежно големи стопала, не сум единствена!
Какви стопала имате? Јас носам 37/38 зависи од калапот. Многу пати досега сум згрешила при купување на обувки, сум зела бр. 36! Намерно, зошто ми биле таман кога сум ги пробала во продавницата, но не и после.
Какви стопала имате? Носам 39-40, зависи од чевлите. Криво ми е што имам поголеми стапала, единствено затоа што не можам да ги носам чевлите на мама А какви чевли има од младоста... Срце ќе ми пукне!
Какви стопала имате? Носам 37 , инаку еве нешто интересно за стапала : http://www.kafepauza.mk/zivot/vodich-za ... d-stapala/