Какви стопала имате? Интересно Мал прст Палаво, детско однесување е типично за луѓето кои имаат мало последно прсте на стапалата. Вие бегате од одговорност, лесно ви досадува што и да правите и константно сте во потрага по добра забава. Луѓето обожаваат да бидат околу вас, бидејќи сте интересна, социјална и шеговита личност. Сите овие карактеристики звучат совршено, но не во секоја ситуација – сите мораме да пораснеме некогаш. Ако можете да го одвоите малото прсте од четвртиот прст, вие сте импулсивна, авантуристички настроена личност, која поседува голем шарм и умее да флертува. Овие луѓе, можат да ви овозможат луда ноќ, забава и авантура.
Какви стопала имате? 36-37-38 зависи од калапот.. Ако се кинески 36 ако се поквалитетни 37 некогаш и 38... И мислам дека имам големи стопала и Широки..
Какви стопала имате? 40/41 и секогаш имам проблем прво со наоѓање број,а второ скоро никогаш не ми се случило удобни чевли или патики да купам.Тешко :\
Какви стопала имате? Коментирате на темава, really? Што ќе и послужи на друга форумџика тоа што ќе знае кој број на патика носам?
Какви стопала имате? За мене сите стопала се крајно гадни. И моите. Замислете како што ви е ногата, некој да ја земе ( извади) и да ви шлапне една шлаканица со стапалката . Изгледот, обликот, се е гадно. Бактерии. Инаку дустабанлија сум и мали стапала имам.
Какви стопала имате? 37 број носам и никогаш сум немала проблем со купување на обувки, сите ми стојат убаво ова не е за фалење ама стварно така е
Какви стопала имате? Некаде средни се 38 ми се најсигурно ама си имам патики број 37 или ако е за штили 39 зависи од калапот
Какви стопала имате? хм, со многу оштетена и тврда кожа на петите особено (покрај стругање и мачкање) инаку носам 39
Какви стопала имате? Спојлер http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=34010:2012-08-24-08-57-58&catid=8:2011-03-26-19-23-19&Itemid=23
Какви стопала имате? Многу си ги мрaзaм стaпaлaвa...aј шо ми се мaли и едвaј кондур дa нaјдaм туку и ми се груби
Какви стопала имате? Шкорпија, ти си ги мразиш зошто ти се мали а моите се огромиии! Мислиш нам со големите стопала ни е лесно? Сакај си ги такви мали а за грубоста има илјада решенија!
Какви стопала имате? 40 , долгаа ногичка , широка и затоа никогаш не сум облекла сандали , синоќа прв пат бидејќи најдов едни што ми го покриваат горниот (широкиот) дел од ногата и така сеа среќна сум