Какви стопала имате? Големи ми се стапалта за сега и тенки,значи носам број 39 ама ми се точни и некои 38-ци.
Какви стопала имате? големи стопала имам, од некои калапи 41 ми се мали и најголем проблем ми е кога треба да купувам штикли па често се дешава да нема тој број па ми прават по порачка, уф маки големи
Какви стопала имате? 38 број-стално си наоѓам тоа што сакам задоволна сум од стапалата,малку палците ми се дебелки мислам ама не повеќето така,а тоа ме нервира
Какви стопала имате? имам тенка нога носам 39 а највеќе ме нервира вториот прст што ми е поголем од палецот
Јас кога бев на систематски ми кажаа имам рамни стапала.Ми кажуваа нешто какви вежби да сум правела итн.Инаку имам тенко а долго стапало,во зависност од калапот носам 39 или 40 бројче.
Јас носам 37-38 но со оглед на тоа дека имам само 13 години ке ми порастат повеке и од мали најверојатно ке станат големи
Малечки и многу нежни. Носам 36 број, многу често и 35, ако најдам, повеќе ми одговара 35, но ретко наоѓам, па затоа 36. 36 често ми шлапкаат и се нервирам, а во зима си купувам и 37,38 и си ги носам со два пара чорапи од кои едните онаква мекани дебели, како пуфкасти што се, оти многу ме топлат, а тие чорапи не ми ги собира во 36 број Прстињата ми се многу малечки.