Ахххх, за мене нема ништо посекси од горна усна поголемка од долната, едноставно да не можеш да се воздржиш а да не ја грицнеш.
Јас пак кај машко сака тенки усни, не ми се допаѓаат машки со многу полни усни. Е уште таков да најдам ќе се изедеме Ме привлекуваат со текни усни, незнам зошто Голем удел има и насмевката ако е таа доволно привлечна за мене ме освоил
точно каква што има мојот партнер горното потанко а долното пополно муценцето му е и малку напрчено ах ќе го јадам
Јас скоро и да немам уста така вика маж ми Затоа ја обожавам неговата која е природно обележана, значи рабовите се испакнати, не е голема ама прекрасна е за бакнување. Инаку не сакам големи усни, моите ко што се мали тоа веќе и не личи на бакнување
се немам смувано досега, ама би сакала да има полни усни, но не премногу.. ии долната да е малкуу поголема од долната...
Исто! Нема ништо посекси од машко со тенки усни...уште ако се закачени на ѓаволски добра вилица, комбинацијата е полн погодок.
Сакам усни кои ќе ме повикуват да ги бакнам Не важно дали се тенки или полни важно е да се месести. Ако се тенки и шкуљави не ги љубам До сега само еден дечко имал слични усни ко моите ама големо и големо не иде. Вака нека бидат малку помали од моите, значи средни. Па на крај и не се важни усните ако знае како да ги користи.
Убави И вкусни Озбилно сакам убави усни, најќеиф ми се оние со убава праскасто црвена боја, природна де, да не мислите со кармин И сакам машка уста зад која има убави бели заби. Иначе џабе фасадата
Се имам бакнувано со еден кој воопшто не ми се допагал мислам ми бил симпатичен но не сум имала никакви симпатии а камоли чувства спрема него и бакнежот ми беше одвратен се прашувам дали е така кај сите?
Вака, вака. И тоа на горната уста, нешто како вишок што е... сваааааарно сакам да го гризнам, али озбилно.
Ауу, денес зборував со еден дечко, и често зјапав во неговите усни. Баш какви ги сакам! Розеви, полни, без "брчки", сигурна сум дека се меки, уффф.. !