Ме привлекуваат усни кои имаат ваква линија на долната усна,затоа дечко ми само го грицкам не знам некако сочно делуваат
Добро само мене ли ми е сеедно какви му се усните? Искрено немам размислувано за какви да му бидат усните, големи, мали, тенки, дебели.. Најбитна ми е насмевката, хигената и погледот на партнерот
Не па и мене не ми е тоа нешто битно кај партнерот,мислам дека темава е воопшто какви усни ни се допаѓаат не дека треб според тоа да бираме,има далеку побитни работи
Убави, сочни и средно полни отприлика како моиве, не преполни ни претанки. Абе како на дечкото што го свиѓам, аххх Да не правам кроп на сликата само да му ги видите ќе се заљубите одма дури и во усните ахх На долната усна на средина има така една танка цртичка, ај доста .
Полни и сочни. Скарлет Јохансон & Џесика Алба стајл, едноставно додека ја бакнуваш, да губиш контрола!!! бре!!!
Не сакам машки кои имаат само една цртичка на местото каде што би требало да биде устата па не можам ни да замислам како би го бакнувала тоа треба да шмукнам, да каснам, а ако нема што да каснам ништо не правиме нормално полни убави усни, да имаат убав облик, не мора да бидат мнооооогу полни.
Па јас не сакам некој со многу големи и полни усни, како црнец или како некоја Моника Белучи нормално дека не , онака обични машки усни
Па ако од нив му зависи како ќе се бакнува битно е , а ако си одговараат со твоите немора да е битно Туку ќе ви ставев слика од овие што ме привлекуваат моментално ќе ви ги кропнев, ама има една малечка симпатична дамка од лева страна над горната усна па ми е страв да не се познае или го познае некој
Такви што знаат да љубат, кога треба да љубат. Такви што знаат да шепкаат на увце, кога треба да шепкаат. Такви што не зборуваат залудно и кога зборуваат не лажат. Такви што знаат убаво да грицкаат, бакнуваат и да се смеат. Ау да и да лапаат! Нормално. И уште една ствар, ама таа не ви ја кажувам пошто е сТрамотна!
Отсекогаш сум сакала полни усни, треба да има нешто за гризење, шмукање Али џабе усните, ако забите не се ко што треба.. Сакам да паднам во несвес кога ќе ми се насмее.. затоа сакам целосно убава уста, а тоа и го имам кај партнерот
Сакам големи, полни, нежни и вкусни усни... тоа беше и првото што го забележав кај дечко ми, кој за среќа ми го исполни целосно критериумот
Мојот има полни усни ко Анџелина Џоли, сочниииииии да му ги изедеш. Обожавам кога ме бакнува, а кога француски ме бакнува (нашки се лапаме) цела ме шмока. хахха