до сега ниту еден немал полни усни, сите се со тенка, мала, невпечатлива ....мислам дека по усните не ги бирам партнерите
Кај дечкото сакам полнични цртанки усни Абе какви и да се, важно да си ја има онаа техниката ееееееееее..
Кој не би сакал полни машки усни, ама ретко кој ги има. Не е ми е важно кој какви усни има, туку цела фаца
Полнечки,такви да можам да гризам,гризам,гризам,гризам,гризам,гризам,гризам,гризам,гризаммммм... Ма,совршени му се.
Мислам дека мојот дечко ги има најубавите усни и за тоа се мои незнам како да ги опишам совршени ми се а и многу сакам кога му се топли тоа ми е интересно незнам зошто
Формата на усните не ми е толку битна колку што ми е хигиената на забите. Ма каков сака нека е, пари да ми даваат ако не одржува хигиена во устата не би го бакнала! А што се однесува до усните, ме привлекуваат полни усни
Вака на прв поглед кога ќе погледнам машко, го гледам во очите па во усните. Имаше едно детенце што многу го сакав, мислев дека ќе се фрлам од тротоар за него. Усни-ала Анџелина Џоли. Па кога ме бакна, леле мислев со силикони се бакнувам. Е, тоа го сакам.
Не знам дали само јас сум таква или има и други, ама мене навистина не ми е битно какви усни ќе има. Немам поим зошто, ама секогаш кај машките први во очи ми паѓаат веѓите, па насмевката, а усните се некаде во заден план.
усни? па не ме привлекуваат усни, попрво ме привлекува он во целина. сум имала дечко со потенки усни и дечко со подебели усни и не ми прави тоа ама баш никаква разлика. можда на машките да, ама мене лично ми нема никаква врска големината и формата не ми играат некаква улога