Би сакала да има полни усни, бидејќи обожувам да си играм со нив додека се бакнувам, па да има со што
Еее од овие усни попривлечни за мене не можев да најдам. Овај цел живот да го бакнувам нема да ми се смачи ауу
Средни, не сакам полни усни кај машко. Не сакам ниту да треба со микроскоп да ги бараш, што значи средни
Округлести, средни накај полни, не сакам широка тенка или полна каква и да е насмевка и голема уста, туку потопчеста и стесната
Исто кака Плавуша, несакам полни женски, ама сакам така исполнети и дебелки, никако тенки црта. Посебно при насмевка да се гледа убаво устата, да не биде само заби без уста.
Не сакам полни во никој случај,не сакам танки туку сакам средни и да не изгледаат како на женско,но верувајте дека и танките усни знаат да бакнуваат подобро од полни така да...
мене искрено ме привлекуваат усни како од вилијам леви така убај големи за да можиш да си играш со нив
убави облини полни (онака буцкасти) по можност долната усна да биде поголема од горната МмМММмммм............ неодоливо
Месести, цврсти, примамливи за грицкање, средна големина... Не сакам мали, слаби и премногу меки, имам средно големка, полна уста, па комбинацијата била многу незгодна од старо искуство одамна... не сакам да се губи во мене, да не го осеќам