имам забележано дека секогаш пополните усни се подобри тоа го констатирав од искуството што мие со тие што сум се бацувала и за мене добриот и страствен француски бакнеж игра навистина голема улога, ако не е добар бакнувач тогаш чао пријатно, а ретко да уживам уште од првиот бакнеж за онака да ми биде од се срце убаво и вкусно ми треба време....а пополните усни некако повеќе се осеќаат помеки се, такви имаше бившиот не можев да му одолеам секогаш си играв му ги грицкав и шмукав ммм колку би сакала и сега да му ги изнабацувам
Сакам партнер со полни усни(кога сум немала таков де и многу обожавам ако устата му е малку со поцрвена боја е тогаш збеснувам
Тој како што има бре вакви Иначе повеќе сакам долниот дел од усната да биде малце поголем од горната Несакам многу големи усни,не ми изгледаат убаво
Нз зошто изгледа нешто ми фали,ама за мене машко не може да биде комплетно убав ако нема поголемки усни секогаш тоа најмногу забележувам :/
На убави, големи, сочни и полни усни паѓам инстантно и ми се една од првите 5 работи што ги забележувам кај машко
Ауу полни такви сочни ме предизвикуваат. Сакам усни што имаат изразена линија како потцртани што се. За среќа ги имам таквите машки усни