Најважно е обликот да стои добро, да изгледа и да се вклопува со лицето и цртите на дечкото. Значи тоа е најважно. Ми се свиѓале и полни и потенки кои убаво стојат. Тоа зависи и од целовкупниот изглед на лицето. Убави се нежни, црвенки и полнички ама не премногу, поштооооо така имаш чувство како да ти ја снемува фацата. Во главно, никогаш не ме привлкувале многу дебели и полни. Ама па сега може на некој многу добро да стојат, е тука веќе правам исклучоци, исто како што на некои стојат потенки. Средно полни и изразени, со вешти трикови се полн погодок.
Досега сум имала два кај кои едвај муцка можеше да најдиш, и два со муцки ти се чини ги има полнето на пластична. Па ова второто некако ми е многу привлечно. Големи, полни муцки
Usnite ne se mashki atribut za privlechnost, taka da, ne e mnogu vazhno. Pozhelno mi e da ne se prepolni pa da nalikuvaat na zhenski.
Sredno polni . Mi se cini site deckovci sto sum gi imala , imale polni usni , a nikogas ne sum gi birala po taa karakteristika . Slucajnost ili sepak ne , neznam . Eve i mm ima polni usni pa ono i malce pogolemka , ta koga ke se nasmee nalikuva na Joker od filmovite so Betmen
Румени усни природно кај маж ми се тоооооооооооооооооооооолку секси ...... и нормално полни. Црти место усни секогаш ми биле turn off.
Ех сега, на симс да не треба да го направам... Вакви детали не сум ни загледувала, камо ли да знам што ми се допаѓа.
Не многу полни, не сакам бејби фејс баш, а полните некако таков впечаток ми оддаваат кога ке видам на машко. Некоја златна средина, може. Се знае.. маж ли е бебе ли е? Спојлер: пример вакво нешто ту мач ми е.. ко некое нежно пуфче ми делува