Одлична сите години ама не се замарав воопшто. Она што сум го запаметила од час и ќе прочитам само еднаш и толку.
Сите четири години ги проаѓав со одличен успех, сега не беше 5,00, меѓутоа просекот секогаш ми беше над 4,50.
Одлична сите години, не бев скроз одлична секогаш имав некоја безвезална четворка зашто на крај више не ми се поправаше ама секогаш бев 4,75 + прсек
Одлична,си бев мирна ама по некогаш и мене ме фаќаа бубачките па знаев некад и да одлепам особено задните 2 години од средно ахаххаа
Одлична, сите четири години.Учев кампањски пред тестови, испрашувања.Сакав доста да си шетам, што е нормално на таа возраст и си бунтував по малце, ама тоа не ми се одразило на просекот, секогаш си знаев кога е време за учење се учи, кога се искача се искача и тоа е тоа. И не ми беше воопшто проблем да учам, ниту мачно, сум си сакала да учам, и сеа сакам. Не сум бубалица де ..само обожувам да се надоградувам себе си
Одлична во прва, трета и четврта со сите петки, само во втора една четворка и тројка од екстерно. Како ученик бев мирна...ама баш мирна, што понекогаш ќе се случеше да праша некој соученик или професор каде сум, а јас на истото место од прва до четврта не се поместив. Ме биваше да глумам невидлива. Прва година завршив без ниту еден оправдан, ниту неоправдан, а од трета после почнав да фаќам кривини, па ако не ми се одеше на школо си останував дома. Најчест доброволец за одговарање, ама повеќето пати по молба од соучениците да се пријавам да спасам колку-толку од испрашување.
Па на крај секогаш проаѓав многу добра едино првата година многу изгубив , дојдов во друг град и додека се привикнам , беше тешко , но потоа од втора година се запнав , морам да признаам дека најмногу ми одеше англиски , педијатрија и интерна медицина се на се најважно е како човек ке се снајде понатаму во животот успехот на крај никогаш не ми бил и толку многу важен
Бев многу мирна, бубалица. Одлична бев, ама сите оценки не ми беа 5ки. Од сите по некоја. Но на крајот на годината скоро сите ми беа 5ки освен математика и хемија, од нив имав оценка 3-4
Јас сум прва година. Јас сум ученик кој што многу живее со професорите - лижалче За сега имам 2четворки, другото све петка
Ќјути едната ја поправив и ми остана математика јас не знам као на полагање не завршив и 4ка ми пиша, другото све петка
Секогаш 5.00. Жал ми е што некоја година од средното ми се погоди онлајн, физички кога сме сега ми е многу поубаво и повеќе научив. Ќе ми недостига средното многу.