Здраво девојки. Јас моментално не пушам. Имам пробано пред 3-4 години од љубопитство. Сега би сакала да почнам да пушам, чисто како социјална активност. Не верувам дека би станала јак пушач, но еве одвреме на време во друштво. И сега прашањето е кои цигари би ми ги препорачале вие како за почеток? Да напоменам само дека не толерирам премногу јаки. Исто да ми објасните разлика помеѓу тврдо-меко
немој не почнувај те молам совет од пушач и тоа повеќе од пола животен век пушам после тешко се оставаат
Rodeo пушев 4год една година прстанав после 2месеци пушев West Black а ептен мали се и сега пак по старите Rodeo
Сум ги пушела Rodeo blue,West,Marllboro,Davidoff(ама не редовно туку некогаш)а редовно ги пушев Rodeo Silver и најубави ми се
Ронхил Ултима Би ги откачил, но неможам да најдам соодветен порок за замена (параглајдинг можда или нешто уште поекстремно)
Не пушам цигари и никогаш нема ни да пушам...сега ќе велите ее 16 години така зборуваш, ќе видиш...бла бла, НЕМА НИКОГАШ ДА ПРОБАМ ЦИГАРА!!!
Ayy оној татко ми земал пуши LD црвено, не го можааааам колку смрдат ... ма све иам испробано..иначе мора да ги пофалам Davidoff
San Slims & Winston. Ама не сум активен пушач, онака малку. Добро е што организмот не ми бара, не сум зависна од цигари.
Еве вакви и баш ми се погодени и по џепот и по јачината иако понекогаш сакам да запалам некое по јакичко цигарче баш онака да те изгребе,ама воглавном достојна на Сан Слим