Родео тврдо . Страстен пушач сум ,и кутија дневно ми иде како ништо. Сеа сум у мисла да сменам на Слимс некакви било какви, зошто почна да ми се лоши од цигариве.Ако почнам со слимс помалку ке пушам ,послаби се, како и да е и нема толку да се трујам . Знам дека нема да ги откажам ,ама барем од све зла помалото да го одберам . Дајте предлог за убави слимс цигари ,ама да не се премногу слаби како Сан слимс
Родео меко,т.е нема врска тврдо или меко само кутијата е различна а како што ги покачија сега,дефинитвно меко! а знам некогаш и winston од тие малите што се 10 цигари што има да си земам.
Се префрлив на Winston blue. Силверот ми се некако слаби, ме тераат повеќе да пушам, а од плавите ако претерам ме фаќа грло. Али кутиите од по 10цигари, јас што си ги викам социјалка дека се 40 денари. Некако цигарите ми се поразлични од стандардните кутии.
Па почнав со Бенстон Силвер.. Па Вест силвер... и сеа сакам да ги пробам Стајл , ќе сака некој да ми каже шо цена се?!
Thnx, Ќе ги пробам овие, зш се 10 у кутија, а не се слим Ај отидов сеа на еден Ронхил Аквамамарин Ултима. Кризирам веќе.
До пред некое време пушев Родео меко, сега Walter Wolf бели 100s. Супер ми се за разлика од родеото, не ме гушат.
Сега West fusion black...добри се.... Порано west silver така мислам дека се викаа...секоја чест на непишаните мислам дека треба да се почитува нивната одлука и да не се пуши во нивно.присуство.....посебно пред децата....
Davidoff slims , кога ептен финансиски ке заглавам , со оглед на тоа дека не пушам многу и редовно , ми се исплати..
Родео Голд..откако почнав ја пушачката кариера,не им откажувам љубов Инаку порано на моменти од оние Родео трифилтерните пушев..