Родео меко,а кога немам доволно пари пушам и од винстон оние од 40 денари шо се,а кога имам си купувам и ронхил
Почнав со вест лајт, па со јорк(поодвратна цигара здравје), па родео меко и на крај волтер волф бело. Врв ми се последниве.
Овие од фришоп си ги земам а кога немам шанса да идам до фришоп а ме пукаат кризи за цигара тогаш земам бос лајт светло сините...
Спојлер Кога веќе си ги почнала со таа намера, сега јас ќе ти кажам.. НЕ САКАЈЌИ симнав 10кг за два месеци. Пиев по 7 кафиња турски со млеко и две кутии цигари на ден. А јадев МАКСИМУМ по две кришки намачканици... Или пак ѓевреци, переци, многу ретко бурек или сендвич. Ама сето тоа е многу нездраво, ќе бидеш омалаксана, ќе ти се врти, ќе ти се спие... Нема да имаш воопшто енергија, за крвната слика.... Да не правам муабет па. А да се вратам на темата. Јас почнав со малборо црвено, свртев на вест лајт, пушев тенки односно слимс стајл, потоа пробав родео тврдо (тогаш воопшто не можев да ги поднесам) , на периоди пушев давидоф (па многу скапички ми дојдоа), купував и бос понекогаш, се додека да откријам какви ми одговараат секоја недела пушев различни. На периоди кога бев настината, пушев родео слимс плавите (и тие ми се добри, и ден денес некогаш купувам од нив). Се одлучив за вест лајт, па ми ги расипаа. Не можев да ја поднесам цигарата. И сега пушам родео меко, или родео тврдо (зависи дали имам плус 5 денари во мене, или не) Истата цигара ми е, не осеќам разлика, само различно пакување. А, некогаш и купувам 100с! Подолго ми трае,и ми одговара појака ми е Спојлер И јас уживам во секоја запалена цигара, ептен мерачки си ги дувам Почнав ради радозналост,какво е чувството! Потоа.. Задоволство и навика.
Почнав со сан слимс,па се префрлив на вест,па винстон и на крај родео тврдо..ии сеуште сум си со нив и не ги менувам за ништо
Сан Слимс од старите ама кога нема,а не практикувам да шетам по 10 продавници за цигари си купувам Роде Голд
Од 19 ноември официјално мирисам на човек си ги оставив моите мили Родео 3 Лоџик, има некои кризи ама кратко траат, среќа што цимерките не пушат Се надевам нема да му вратам.