Абе ја разгледував темава и читам дека некои коментирале со `не пушам` и `никакви`. Темава е многу јасна и пишува `Какви цигари пушите` што значи дека е само за пушачи. Инаку јас сега давидоф голд почнав да пушам.
Сум ги пробала чинам сите, ама слимките што се голд ми се најубави, навикната сум на нив. На некои им се јаки, а мене ми се онака. Инаку не сум редовен пушач, чат пат знам за запалам со друштво. На почетокот социјалка винстон блу малечките во средно, после се префрлив на Lucky Strike црвените што мислам дека се едни од најјаките кај нас и после си почнав давидоф слимките и до нив се држам a во последно време и Parisienne и Cigaronne знам да си купам, ок се.
Што мислите за Ронхил Ментол? Дали има од овие слимс? Викаат дека се штетни,ама јас сакам да ги пробам па ако сакате пишете ваше мислење.
Не се. Ronhill Slims Menthol постојат, ама немам видено кај нас, тука има само од обичните. За цигарите со вкус имам слушано дека предизвикувале стерилитет и рак на бели дробови, ама цигара како цигара, сите се штетни. Мене лично не ми се допаѓаат оти не обожавам цигари со различни вкусови. Он топик, не пушам редовно, но знам да запалам кога сум под стрес или кога пијам. Затоа што не се трујам често, се трујам квалитетно Омилени ми се Davidoff Superslims Gold, а затоа што ги нема секаде, некогаш купувам Davidoff обични Light.
Дали знае некоја од вас кои цигари се со топче ментол во филтерот и КОЛКУ ЧИНАТ? Имам слушнато за Lucky Strike и за Ronhil Menthol ама не сум сигурна дали имаат?