Со ментол во филтерот, нели во вид на топче е.. Не ми замерувајте пошто од скоро почнав да пушам па не се разбирам многу во цигарите
Родео Слимс Блу,го кинам филтерот.Пушев родео меко меѓутоа мнг ми мирисаа некако душава ми смрдеше.А родеово слимс појаки се без едниот филтер и не мирисаат толку.
Пушам Вест отприлика една година како почнав, ама не пушам редовно, онака, кога ќе ми дојде мерак ќе запалам. Вчера купив Marlboro touch и подобри од нив нема. Мирисот не го ни чувствувам така да од сеа само овие ќе ги купувам
Не сум активен пушач, одвреме на време палам..еднаш на 2-3 месеци, најчесто кога сум во друштво.. или кога сум со другарка кога излегува надвор да пуши и ај да не е сама Порано пушев поќе, во денот 3-4 Инаку Winston Blue.. и Родео меко.
Ни јас не сумнекој активен пушач,и јас така одвреме навреме во друштво и кога епетн ми е досадно и нема што да правам па уз кафе и цигарче си запалувам.Инаку кога пушам тоа се Родео слимс блу или родео слимс лила.
морав пошто изгледа не си ја разбрала баш темава ! и прекинете да одговарате на теми што немаат некоја допирна точка со муабетот , само за да штанцате мислења !
Какви се Marlboro постојат? Имам пробано три вида и црните Touch ми се најубави цигари што сум ги пробала. Инаку препорачајте ми некои добри цигари со средна јачина и средна цена ,вака секој пат различни купувам, те Boss, те West па Winston и Marlboro, не можам да се одлучам, само менувам, им здосадив на продачиве више.
Marlboro touch (новите), полесни се и дефинитивно мирисаат помалку и поубаво, а во последно време гледам дека многу луѓе почнаа да ги пушат овие од истите причини; Marlboro gold ми се исто убави, ако сакам појаки (обично викенд), а и прилично споро горат. Кога имам прилика порачувам (или ако одам во странство сама купувам): Marlboro menthol / black menthol / blue fresh / blue ice бидејќи обожавам јаки ментол цигари (а кај нас ги нема ); Prince menthol дефинитивно најдобри, ги обожавам, ептен се лесни, а убави; Lucky Strike menthol / click&roll / click&roll fresh ми се убави; Sobranie cocktail / black russian ептен се fancy, не за друго; Black Devil истата причина како sobranie
Marlboro Touch Фини се, не се јаки, многу помалку мирисаат од другите цигари и се за нијанса потенки и пократки од обичните цигари (сакам да кажам фини се и на изглед де ). И плус ги има 20 во кутија, што е исто така битен момент кај пушач
Јас не пушам, но дечко ми понекогаш зема вакви и вика дека за 50 денари не се лоши. А мене па ми се допаѓа тоа што не мирисаат многу јако, ко некои цигари кои се отприлика тие пари.
Не сум редовен пушач, чатпат за во друштво ко ќе сме седнати на кафе, или ко ќе сум излезена ако му прам друштво на некој обавезно палам по некоја Инаку Винстон мали по 10 цигари, или Сан Слимс и Родео де бели де розеви
Исклучиво Walter Wolf blue. Не менувам цигари, никако. Само имам проблем кога ќе дојде време да купам, бидејќи ги нема во секој маркет Денес тек во третиот маркет/дисконт пронајдов.