Ми се згади веќе и од Бос Голд и од Винстон Блу и во потрага по нови цигари, земав Давидоф Шејп црни и бели, белите се полесни дури и од црните, ги препорачувам ама цената не им е за секој ден.
Мислам дека не постојат цигари кои што се продаваат кај нас, а ги немам пробано барем еднаш. Менувам на две/ три испушени пакети, буквално, колку и да е штетно сето тоа. Започнав со ronhill menthol, фала Богу што одма ги сменав. Тогаш ми се допаднаа, сега ми се како отров. Продолжив со san slims, па ајде и тие ми здосадија, свртив на west silver. Кеиф ми беше да пробам davidoff, па ми се допаднаа, продолжив да ги купувам, ама ги менував наизменично slims, superslims и shape. Опаднав финансиски (логично нели ), па стигнав до фаза да делам rodeo и parker&simpson од 50ден. со другарка. Во меѓувреме нема што не пробав. Последниве месеци земав winston 10тки, ама многу се опуштав и ги пушев во едно излегување, се вратив на ronhill, овојпат gold wave.
Имам пушено Бос Голд,малбоρо, монте κаρло,Ρодео твρдо,голд и меκо, вест,винстон и уште κаκви не Ама споρед мене најдобρи ми се Ρодео Твρдо бидејκи не се ни многу слаби ни многу јаκи златна сρедина а и цената е таманκа