Ајде ве молам кажете ми некои слаби цигари по цена од 50 денари моментално пушам родео силвер ама сакм да ги сменам
Сан Слимс црвени, пола година веќе не ги менувам.Чат-пат за да сменам (кога имам некој денар повеќе) купувам Давидоф шејп црни, ама ептен ретко.
Пробај ги Chesterfield на Филип Морис (истата фирма што ги прави Малборо). Less smell се а јас тоа како непушач го потврдувам. Во канцеларија кај мене им реков да сменат за да видиме и стварно не се осеќа толку миризбата. Исто мислам и од Малборо едни не мирисаа, тач или кор беа не сум сигурна баш, провери. Едит: за @lions беше одговорив.
Jas pocnav so boss blue na pocetoko mi bea dobri,potoa mi stanaa slabi pa obrnav na west sylver no gi rasipaa ne se tie cigari sto bea i veke 2 god pusam marlboro gold dobri mi se. Pusam od 10 do 12 cigari dnevno retko cela kutija
Јас пушев со години родео тврдо, па родео слимс па сан слимс и т.н. Лани ѓи откажав и немав запалено....вчера така ми дојде јака желба запалив ама ми се згади и ја фрлив одмаа.