Pocnav so rodeo meko, pusev tvrdo, meko, 100s, gold, silver, slim rozevi i sini, west, style, malboro gold,crveni i touch, i ronhil crni. Na pocetokot stalno gi menev, letovo pusev ronhil crn ednas nemase pa i kafeav sum probala no ne mi se bendisa, drugar mi nekolku pati mi ima ponudeno rodeo, sum palela, sega ovde posto e cenata ista megu west micron i malboro touch ima 25 centi razlika kupuvam malboro. Eden drugar mi ima doneseno rodeo tvrdo 2 kutii od MK, pravo da vi kazam podobri bea. Da gi ima ovde rodeoto ili crniot ronhil ne bi kupila malboro.
Ги иам пушено скоро сите почнувајки од родео меко, па родео слимс плаво, винстон, вест, монтекарло, бос голд итн.. за да стигна до ронхил црно.Мислам дека ги пушам скоро година и не планирам да ги сменам.
Pocnav so rodeo tvrdo pa gi zameniv za winston , probav i so monte karlo , prestige, p&s , west meko , ronhil crno i 100s , pa gi otkazav a potoa pak pocnav... Vcera kupiv od ovie pall mall ama sepak mislam deka rodeo tvrdo ili 100s se podobri od pall mall i nikad nema da kupam pall mall vekje xD
Mislis na vareniot Tutun? Tochno e deka ne mirisaat tatko mi koga pusi rodeo cela dnevna mirisa na cigari a koga pusi od vareniot ovoj na freeshop sto go ima ne se oseka koga pusi. Mozebi ima razlika I kaj toj tutun gi ima poveke vrsti mozebi nekoj gadno mirisa
Почнав со Родео Меко ( пошто кога се криеш само такви даваа на рефус. * да не ни ги фатат кутиите ) хахах ..и еве 6 год само Родео Меко на нив останав е ептен ако нема може Бренд ама то е 2 пати годишно ..мора да има Родео.. ( и на бензински сум одела ) еееех..