West Compact, Ronhill Shell White и сега сум на Ronhill Gold Wave, најдобри ми се досега од сите што ги имам пробано.
I jas su gotda na sebe ijako pusam.ne znam dali sakase da kazes nie so pusime treba da se sramime.gorda sum na sebe so sum dobar covek.a ti?
Davidoff Slims Gold. Пушев Davidoff Superslims ама ги прекинаа, ги нема во продажба во Мк. Понекогљш одам до фришоп и купувам цела штека, ама не ми трае ни цела недела.
Па шо бараш во оваа тема? Имаш друга тема кај што можеш да се изразиш дали и зошто не пушиш и колку си горда на себе ради тоа. Поздрав, одам на цигарче.
Гajле ми е за тие што пушите цигари,jас си кажав за мене и се додека не се обратам директно на некого нема што да ме замараш, ова е форум и каj сакам таму ке пишувам.
Kulturnite Ljuge treba da se gordi na sebe bas i vo slucajos so Tebe pozdrav do tebe sekoj ima pravo da si se iskaze isto kako i Jas.ova e mesto kade se spodeluvaat iskustva,sekako ima i takvi so se falat i se gordi na sebe a ustvari gi navreduvaat na sebe.ako se gordeam so nesto vo se sebe e toa sto imam kultura pocit i razbiranje za drugite,pa iako pusam cigari piam kafe jadam kebapi so casa pivo.ubav den na Site
И пак ке ти кажам не ми е гаjле за другите никого не навредив е сега ти ако се пронаjдуваш оди закачи се со друг не со мене. Кажав за мене ,и моето семеjство пушат па што ако го прочитат демек ова ке биди некултурно ?Па сталнобкажувам цигари не сакам не поднесувам а ти што си засегната овде и ме цитираш тоа си е твое. Кога си пишав овде не ни гледав дали има други теми, и да секоj има нешто што се гордее и мн повеке работи, НО овде е пишано за ЦИГАРИ, немам против за тие што пушат ,во тие што не сакаат воопшто сум и сега дека сум пишала ке ме труjаш овде?
Ovd Ti se osekas navredena?jas se potrudiv da ti objasnam nesto blisku do pameta deka covek e gord na sebe po toa sto go ima vo umot a ne vo racete.ne se izraziv nekulturo,samo ako jas so cigar vo usta i mozok vo glavata usevam da ti se izrazam najpristojno ne gledam pricina da ti se osekas navredena.ne sum ni jas od tebe navredena samo se nadovrzav na tvojata izjava deka: i nie sto pusime cigari sme isto gordi na sebe kako sto si i ti gorda na sebe sto ne pusis.baknezzzi i imaj ubav den