Јас почнав прво со Style Slims розеви, потоа Marlboro Touch, после тоа пробав Rodeo Slims розеви, Davidoff Gold Slims испушив само една кутија и грлото ме искина... Сега веќе 2 години пушам Ome Slims бели најслаби и најубави ми се. Имам пробано и Winston Silver Slims, и тие не се лоши
Пробај со Ome, зависи ако сакаш појаки Ome црвени, ако не имаш таму портокалови, бели ... Баш онака женски цигари се.
Кога почнав да пушам значи секој ден различни цигари имав, па еден временски период останав на Luckies и сега пушам Chesterfield од тие плавите.
Во Сити мол имаш тутун со вкусови, ако не те мрзи да виткаш ризли. Имам пробано black cherry и ми се свиѓаше.
Ronhill зелените демек со ментол се ама ги немам видено во последно време. Иначе конечно сменив цигари сега ги пушам Winston XS Blue ми се згадија Luckiesot
пушам веќе 10 години, но како што поминува време се повеќе и повеќе пушам. Не сакам да ги оставам цигарите, едноставно не можам и не сакам да си го замислам животот без нив, но знам дека претерувам. На ден пушам по пола кутија, но ако излезам вечерта во град, со алкохол, јадење може да се случи и втора кутија да отворам.. Долго време пушев ронхил црно и ми беа топ, после ги упропастија, па ги снемуваше па се префрлив на винстон хс блу , но мислам дека премногу ми сметаат на грлото. Со месеци кашлам и сум со шлајм, а и некако ми станаа слаби, не ги осеќам.. Сакам да ги сменам, но не знам какви ретко да ми се погоди цигара. Вест компакт црните ми се убави ама многу се малечки и брзо горат, на моево пушење не ми се исплатат. Давидов воопшто не ми се допаѓаат ниедни.. Некоја препорака?
Lucky Strike Red.Од што се јаки ќе пушиш помалку.И јас планирам да преминам на тие.Пушам кутија најмалку на ден.