Ги сфаќам и не-пушачите (попаметните од мене што не се трујат) ама во право се, тоа е ефектот ти се врти. Дури и во марихуана џоинти ставаат цигари да комбинираат ефектот. Не викам ни дека е негативно ни позитивно, но имаш лоша реакција и би ти препорачал да прекинеш да пушиш додека е сеуште рано 1 месец е ништо. Повеќе од пола живот кога ќе пушиш друга приказна е. И во двата случаи негативно е. Сега можеш да направиш добра одлука, или да си одземеш од здравјето. Не е тежок избор но има тешки последици. За никотинот како никотин во чиста форма, како ноотропик, за креативност и ефектите без формата на отровот во цигарите, имам позитивно мислење. За пушењето не.
Искрено мене во бременост почна некако мирисот ептен да ме привлекува, и ај сега реков сега да пробам што толку ме влечеше. Денес ни една немам запалено ете.. Повеќе во друштво палев, но ги баталам скроз и така ми паѓа тешко од нив
Мислам дека нема засебна тема за цигарите NUSO, кои се компатибилни со IQOS. Имам пробано жолти и кафеаво-портокалови. Меѓутоа, има еден специфичен вкус кој се провејува... Многу, многу специфичен, како киселкаст, не знам како точно да го опишам. Денес видов дека има нови, повеќе вкусови, па сакам да прашам дали некој може да ми каже нешто во врска со нив? Сите ли го имаат тој киселкаст вкус, или?
Новогодишна „честитка“ за сите што пушат тутунски производи. Од 1 јануари 2024 година заклучно со 1 јануари 2030 година, секоја година на 1 јануари поскапуваат тутунските производи.
Trgam od mene.. pusac sum pa da znam deka i 10evra ke gi poskapat pak ke gi pusam.. nemozam da gi otkazam a najveke bi sakala.
Новите розеви Давидов супер слим ми се ОК. Вчера ми кажаа во трафика дека ако вратам 4 празни кутии добивам една бесплатно.
si vitkam kaj nas site pusat osven brat mi, pa kakov tutun kupi tatko mi takov, najcesto kupuva eden vo bela kutija ronhil ili virginia ama toj virginia mene mi e polut ama si pusam, ne ni brojam kolku ispusam, ko turcin sum eftin e toj tutun ..da go zabranat ili ako go snema mislam deka ke prestanam da pusam ..ne bi dala 200+ den za kutija cigari a si kupuvam i od tie filtercinja niko stop sto se stava vo niv cigarata