Родео голд...секакви имам пробано, ама најмногу овие ми одговараат. Почнав со нив и еве сеуште истите...
Пред 3-4 кога ме прифатија будалите почнав со West silver, отидоа неколку кутии, помина време како непушач и преминав на Davidoff classic, потоа на Davidoff gold, па Davidoff slims и на крај Davidoff superslims. Летово сменив на Marlboro gold, па Marlboro silver мислам, не го знам името на овие ама 4 со 4 беа. Прекинаа да ги произведуваат, а супер ми одговараа. Моментално ја пушам првата кутија Winston blue (за во школо ми се поевтини, бидејќи ми се гребат), меѓутоа ќе се вратам на Davidoff superslims затоа што овие најмногу ми одговараат од понудените. Кога патувам си купувам Eve. Тоа е цигара! Додека повеќето се палат на 100че, оваа е 120. Во превод: 15 мин ми трае. Најдолго време се држев на superslims, ама ми здосадија па почнав да менувам, глупава.
значи ако се заразиш, заразен си бидејки е ова женски форум гледам дека повеќето овде пушат СЛИМ ха,ха, не е важна варијантата само слим да бидит ! Еве и јас си пушам родео слим ама се би дала да сум малку похрабра да ги откажам осекам веке гушење во градниот кош притисок како некој со нога да ми газит ама немам доволно храброст да ги откажам скроз еве се трудам да ги намалам ! П.С. пред некој ден бев на погреб кај една блиска особа која почина од некоја болест на белите дробови и многу се исплашив сеуште ме држит помислата да се откажам незнам дали ке соберам храброст !
Почнав како и скоро сите,со Родео тврдо. Преминав на Родео Силвер,па Родео Голд,и сега сум на Класик Плаво. Евтини се,и убави ми се. P.S.Имам и кутија Black Devil до мене,до пола е.
На почеток на месец(кога ќе стигне џепарацот) обавезно си купувам собрание и си ја штедам и не си ја делам со никој, многу ми се убави А иначе асос слимс во последно време.
Скоро ми подарија "собрание" и интересни се на изглед, но мене ми се јаки... Мои омилени се моментално West silver - slims
Пушам веке 4 години и сменив околу 5 врсти од Родео плаво, Родео голд, Вест силвер ... Веке една година строго Rodeo 3 Logic најубави ми се Не обожавам слимс, страствен пушач сум требе 3 наеднаш да запалам
Јас не пушам долго време може година ипол а и повеќе,но лани зимата дечко ми ми донесе 1 кутија зашто многу бев љубопитна да ги пробам цигариве не за друго до боите беше,многу се убави на изглед,но дека не пушам кога пробав ми се згади Инаку кога пушев,пушев
Пушев Карелија слимс, се додека не ми се згади од една кутија Па преминав на Малборо голд. Спојлер А пред некој ден ги пробав и овие, единствено нешто што ми се допадна е што се потенки. И си останувам на голд. Спојлер