Јас почнав со родео голд, па после сан слимс па родео слимс и сега сум на родео тврдо. Додека бев во Бугарија си купував малборо и мерлин. А знаете ли некои цигари со вкус на чоколада, ванила....? И колку отприлика пари се?
.... ..родео плаво слим,малборо плаво слим,гламур слим,сан слим.....често патувам и не секогаш можам да ги најдам истите цигари на различни места и затоа сум принудена да ги менвам марките ама формата никако..хахаха.......
Black Devil се со вкус и мирис на чоколада, но кај нас ги нема, најблиску ги има во Грција, ако не се лажам и во Србија и Хрватска би требало да ги има. Почнав со West Silver, па West White, па Ronhill Silk White, па едно време пушев Родео меко, па СанСлимс, и сега сум на Style розевите
Кога прв пат запалив цигара тоа беше Сан Слимс, па грчките Карелиа Слимс, и пред некој ден во Грција запалив ОМЕ суперслимс. Ама не сум страстен пушач одвреме навреме во месецот еднаш.
Мене ме интересира на колку години почнавте да пушите? И како реагираа родителите кога дознаа дека пушите?
почнав од 8 кога ја заоалив првата цигг ми се гадеше после неколку мин уште една и со цигарата падбав на земја како некој пртал се струпулив со се цигара паднав и запалив теписонот и лажев дека свекичка ми паднала и сум го изгорела се криев по улуца, нон стоп излегував и една вечер се вракам дома и со се капут влегувам кај мојте леле коа почна да корне на цигари у соба и таткоми вика си пушела викам несум вика дај да ти помирисам раката леле јас у земја пропаднав и викам несум јас тоа шо до мене некој стоел и пушел и ми се умирисала раката, ми вика ај хухни ми леле јас ке умрев му хухнав и ми вика а за ова шо ке кажеш дека ти дувале у уста нели ај посакав да ме нема у тој момент и ништо проситија се опуштив после некое време почнав да си пушам на тараса и си ги фрлав цигарите доле во дворот во дрвата и еден ден ги здигледале и мајками вика со тебе е ризично да се живее у кука викам зошто ? а она ми вика па додека спиеме ке не изгориш живи и после тоа ја натерав мајками да ми даде да запалам цигара пред неа и незнам за кое чудо ми дозволи и мене ми беше срам хаха земв еден дим и од пусти срам го изгасив доагја после пола саат пак кај мене и викам ајде мамче по едно цигаренце ми вика ако пак запалиш пред мене од носот ке ти го гасам и толку.. ама после неколку месеци отидвоме со мајками на шопинг и ми вика леле ајде да излеземе надвор ке умрам без цигара несум цел ден запалила и илзеугваме и викам гледаш ли како е кога неможеш да запалиш и оравам фаца и мајками ми даде цигаре и од тогаш ми купуува цигг заедно си пушиме
mala sum uste,no imam probano Rodeo Blue i ne se dobri,a West se najdobri slobodno probaj (ne mirisaat kako drugite)
BOSS Gold.. пушев Родео, ама многу ме болеше грлото. Инаку срам ми е пред моите да пушам, макар што мама знае дека имам палено со друштво, ама не дека сум активен пушач.
Најефикасни ми се хахаха исто и шала настрана,не сум пушела до сега,мајками пушеше родео и други не сменила,а брат ми пуши малборо(ако се викаа така)