почнав со родео,па после мислам дека беа босс лајт 100 с ако не сум грешка,па стил мислам се викаа едни тенки,потоа родео слимс,па босс голд и сега на крај пак родео..
Почнав со Вест црвен сигурно 5 години ги пушев сега сум на Вест силвер слимс и по некад коа ке снемам и крадам на мајка ми Малборо Лајт
Почнав со партнер , продолжив со родео меко, терав со тоа некои 3 години, отидов Америка, таму 4 месеци пушев некои цигари со ментол (не се сеќавам на името) ама беа бајаги појакички, па кога се вратив пробав пак родео и воопшто не го чувствував, како планинско воздухче И почнав со волтер вулф црно, терав година ипол и сега веќе 3-4 месеци сум на бенстон плаво. И добро ми е, да не се урочам .
родео тврдо пушам сега, пушев и санс слим, стајл розеви, родео слим, вест, бос, ма речиси сите ги пробав али родео најмногу ми одговараат
Бтв девојки на колку години почнавте со цигарите? Јас имам 16 години ,татко ми е пушач и некако осејќам потреба дека сакам и јас да почнам дури еднаш си купив и кутија но по 2 цигари и ја фрлив ,а и се воздржувам многу пробувам да си го отргнам умот од нив па ваљда ќе успеам да останам непушач
Сеа јесда со цигарчиња се дружам од одамна...ама некој страствен пушач баш и не сум... имам многу сменето, а последнава година сум на Winston blue и многу си ги љубам
не пушам нонстоп, но сепак палам понекогаш. почнав со родео тврдо после се префрлив на родео 3 лоџик, па давидоф класик(тие црните) амаа тие се ептен јакиии па сеа пак чат-пат палам родео 3 лоџик.
Јас не пушам,ама некогаш од кеф ми иди да си пафнам, од досада да не ги чекам другите дур палат Иначе од овие си купвам
Темата е Какви цигари пушите, а не дали пушите. Јас останувам верна на Davidoff superslims. Квалитет пред квантитет.
И јас на 15 години почнав со цигарите требаше на време да престанам амаа ..... како годините одеа се повеќе и повеќе станував зависна , на ден по една кутија цигари Сеа ретко и да запалам цигара , не за друго скапи ми се 5 евра за 19 цигари Ке дадам како да не