мојава некако како мрзлива да е ја чепкам по некогаш за да ми се јави ама и тогаш се крија исти че бидат со сестраи а синчето растур правеше од менем мислев дека секој момент че излези од кожа
ууух преубаво,рано наутро денес јас мака да станам а тоа чука ли чука и јат станав од спиење иначе ке ме отепаше денес и татичко го слушна бебуш
Како нежно бранување во стомакот, на 4 до 5 сек. и оп ќе го снема. Моево некој фудбалер или каратист изгледа ќе биде. Како и да е само да е живо и здраво и со лесно да излезе да го запознае светот.
хаха девојки мојава праи бранови,бранови дури завцера рацето го истегна и го видов леле абе бомбона на мама секоја вечер се боксуваме од 11 сатот па се до докај два после полнок и потоа рано наутро ме буди како да ми вели мамо ма ајде доста спијаше дај бозе вака да е пргава кога ке дојди моментот да дојди на овој свет хаха боксер ке биди сигурно како вујкои
28недела, какви движења лелеее убавица на мама беанови си прави ухухуууу и како да трча внатре она за 2секунди од една страна на друга е душичка
Феминки како ми сте....значи моето беббенце скоро и да не го осеќам многу е мирно дури и мрзливо си викам понекогаш се плашам да не не е нешто во ред пошто како што ги слушам сите кажуваат клоцкање,мавање во ребрата,фудбалери хехехех а моето нигде го нема....има некој друг вака мирно и мрзливо бебе?
Јас го почувствував машко е во 18 полна недела. Чувството е непроценливо и само ако го осетиш ќе знаеш како те обзема среќа и не мислиш на ништо друго само на бебето.
Prekrasno neopislivo gledas i se cudis kako stomakot ti igra..mislam deka niz papokot ke mi izleze nekoj den a mm si stava glavata na stomakot i bebuska tocno znae kaj da sutne..pravo vo okoto na taticko go mava u faca i sigurno si velii eejj majka mi e samo mojaa haha
Уууххх боксови не е тоа само мрдање порано беше едно нежно чешање,едно мало тук тук а сега големка и разлика има ама преубаво е кога гледаш како се мрда стомакот а чуството преубаво е
Чувството е едно и само може да го осетиш самата ти. Наеднаш кога ќе те чукне со раче или ноже одеднаш забораваш се и само на тоа срце ти е паметот.
Од 17та недела постојано го чувствувам, хиперактивно е хехехе Муабетот ми беше дали само јас или има и некоја друга, бебето мое е свртено до ножињата надолу ама настрана му биле, и сега во моментов, го чувствувам клоцањето во долниот дел од стомакот, дали тоа е нешто страшно, невообичаено или што мислите?... ???
Se e normalno, dali so noze, race, glava, dali levo, desno ili gore,dole se e normalno. Pocekaj do deveti mesec da vidis togas sto e meskotres
^^ Не знам што е со моево, ама го осеќам на секое можно ќоше Сериозно, ќе го осетам доле како ме клоца, после 2 секунди се префрлило горе и си игра. Мајко моја, ако е толку живо и темпераментно..... Тешко мене. Допрва ќе ги осеќам ударите Чувството е уникатно и незаменливо, ко животинчиња да лазат низ стомак
Најубаво чуство е тоа морници ме лазат кога ме клоцка ама знae некогаш убаво да ме здрма дури и да ме здоболи ,ама и ние сме ептен активни во последно време како растеме повеќе клоцаме,кај мене бебушко е цело време горе си лежи кога треба да почне да се спушта надоле сите различно ми кажуваат околу тоа ???