Тоа е тоа вистински ги опиша првите пати. И мене ми беше така само што првиот пат немав болка затоа вториот .. ама сега да немаш желба за секс? Тогаш тој нешто прави погрешно.. или ти треба да се навикниш и да уживаш во тоа.. пробај разговарај со него, кажи му, може полека да одите или пребарај на нет ако воопшто има нешто напишано, како да те задоволи или пробајте некои пози различни, како тебе би ти се допаѓало.. секој не ја сака мисионерската
Девојки ми треба совет.. Ја изгубив невиноста од мене течат реки крв и првиот и вториот пат.. Чувството уште ми е чудно, вториот пат неможев да се прилагодам и опуштам за разлика од првиот со малку алкохол.. Па од овие два пати не осеќам доволно задоволство на вагинален начин за разлика од самозадоволувањето, стимулацијата на клиторисот повеќе ме возбудува.. незнам дали е нормално како за почеток и дека натаму би било подобро или нешто стварно не е ко што треба.. пишете
Чудно.. Немав многу болки, чувствував како сеуште да има нешто во мене. На моменти ептен женствено се чувствував.
Искрено не ми се веруваше дека се случи. Бев среќна искрено.Затоа што ем не ме болеше, ем бев опуштена и ми беше преубаво. Со денови после тоа си го враќав филмот во глава и си се смешкав. Едвај чекав да и кажам на другарка ми.
Prviot odnos mi bese katastrofa prven nekolku pati probuvavme dodeks da vleze, koa se sluci toa bese sosema slucajno nekako proba da me opusti so baknesi miluvanje no nemav nikakvo krvarenje. No poslem nekoa godina ne bev seksualno aktovina i so moeto novo momce imav odnosi nemav bolka nikakva no krvarenje mn
Кога прв пат имав однос бев под дејство на алкохол. Се се случи онк неиспланирано додуша јас до тогаш и не бев ништо со момчето со кое ја изгубив мојата невиност. Па баш таа вечер и тоа што се случи истата вечер нас не спои и ете сега сме во врскаа,среќни и весели. Инаку чувството после првиот секс.. кхм. Искрено болеше и од ко заврши се и кај и да се појавев мислев дека соте знаат за тоа што се случи,да тоа не е ништо чудно и смешно а најмалку пак срамно но ете баш така се чувствував. Ме болеше стомакот и чувствував како да нешто ми фалеше внатре некаде во мене..
Јас си бев еуфорична ко кизнае што да се десило, глупачка Глоси. Иначе исто, ништо се нема сменето, само не си се етикетираш себеси како девица повеќе и така...
Некој да ме посоветува многу сум збунета...скоро ми беше прв пат многу лошо искуство..а со дечкото веќе не контактираме