Утринско кафе го преферирам да е турско го пијам горко. Едноставо го обожавам мирисот на кафе на утро .. мммммммммм Преку ден може и некое нескафе ама го обожавам посебно летно време фрапе.
Tursko so mnogu kajmak i nes.Ama ako si go pravis doma kako ti saka dusa, u kafic nikogas ne e pogodeno,katastrofa
Турско без кајмак и нес. без тие две нешта денот не ми оди. Едит: Мислењето е променето од страна на модератор. [mod-kirilica:3vajl8ib][/mod-kirilica:3vajl8ib]
Турско со 2 лажички шеќер, или нескафе. Тоа е прво што правам кога ке станам на утро, не почнувам ден без кафе ни под разно.
кафе i love it нектар на животот според мене секое утро пијам нес со млеко, без шеќер а кога не сум дома обично пијам ова
Секое сабајле пијам нескафе 3 во 1, со 1/2 шолја вода и 1/2 млеко, ако има веќе во него, со уште млекце е многу поубаво. Инаку, обожавам секаков вид на кафе и пијам 2 до 3 на ден, обавезно
Пијам турско средно заблажено,пијам нескафе 3 во 1 со млеко,а во последно време некако многу му се запнав на капучиното,ги сакам сите вкусови,само Hazelnut ми е некако по неубаво