Сега омилено во моментов ми е нескафе капучино со вкус на ванила мњаам многу ми е вкусно, има и од чоколада ама тоа ич не ми е вкусно.
Секаков ама баш сееееееееееееееееееекаков вид на кафе или се што содржи кофеин!!! Да, да знам дека сум зависник од него и тоа не е за фалење ама шо да праааам луѓе САКАМ КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! п.с. ајде омилено нека биде ладно нескафе со шлаг мњаааааммммммммми!!!
Нес, дефинитивно. Уан енд онли! Сум пробала капучино со вкус на ванила, и не ми се свиѓа баш. И еднаш пиев макијато во кафич и сите шеќерчиња можни што ги имаше на маса ги ставив внатре и пак ми горчеше. Ии после на екс го испив. Ама јас сепак ќе си се задржам на старото и добро нес.
Највеќе сакам нес и средно турско кафенце. Голем љубител сум на турското кафе што веќе почнав да ги препознавам различните вкусови. Убедливо најубаво ми е кафе Ц сите останати во споредба со ова кафе се вистински промашај. Неможе да ми започне денот без кафе. Прво кафе па потоа се останато, неможам да појадувам ако пред тоа не се напијам кафе. Ова ме потсетува на пивото и со него истата приказна, можам да мижам и да погодам какво пиво пијам. Гурмански си пијам кафе и пиво
од макијато обрнав на нескафе капучино со ванила а може и стандардното нес кафе турско исто така само експресо не можам да поднесам
Дома најмногу има Јакобс, тоа пијам Не сум голем љубител на кафе, пијам само кога треба, ептен за искачање или ако ме намоли другарка ми
А има ли име кафето што претпоставувам сите сме го пиеле барем еднаш, турско кафе со млеко? Ретко знам да направам вакво, ама има ли име? Или е изум некој?
јас мислам дека нема и јас сум пиела дома си ставам малку млеко во турското кафе кога не сакам да биде многу јако инаку во кафичи не пијам турско
Мелез кафе! Или магаре на мост, нит се тера нит се води, а слатко е сепак И јас го сакам со млекце, иако кога има кој да ми гледа не смеам млеко да му ставам
си варам кафе дома.купувам гранд кафе и го варам вака...2 лажичиња кафе,пола лажиче шеќер и вода си ставам по избор, да биде половина шољата за кафе полна со кафе и половина млеко.тоа е моето идеално кафе.инаку често пијам кафе и надвор по кафичи,и пијам се од еспресо,макијато и капучино. п.с.мора кафето да биде исклучиво жешко
Во утринските часови преферирам да пијам турско кафе со млеко, а во текот на денот Нескафе 3 во 1 стронг