мислам дека без кафе немозам да функционирам обозавам нес и макијато добро сто ме потсетивте одам да пијам
Ладно кафе со најдобрата пријателка!!! Оствари било какво кафе со неа! И обично само кога сум со неа пијам кафе, онака сама, не ми ни текнува да пијам
моето кафе е макијато а после него турско. можам секакво кафе да пробам но ове две ми се фетиш и постојано ги пијам и правам.
Пијам едно кафе во денот, една лажичка нес пола шеќер, го попарувам со вода и малку млеко.... мммм Го пијам едно 3-4 саати ако не помини маж ми и во една голтка да ми го испие
Секогаш пијам дома нес 2,5 лажички шеќер, една нес, врела вода и млеко на крај Тоа ми е најомилено кафе, кое го пијам кога ке станам и навечер околу 9-10 саат. Некогаш знам да се напијам и турско ама ретко. Инаку кога одам во кафич, секогаш пијам макијато со ладно млеко и 3 шеќерчиња. Нескафето во кафичи ми е ружно, ставаат мн нес, мн малку млеко и шеќер ИЧ!
најомилено кафе без кое што не можам да функционирам е топло нес ,1 нес 2 натрен врела вода и млеко убавини на сабајле обавезно без да се напијам ниту правам нешто ниту можам да функционирам и навечер обавезно пред легнување,тоа е стандард , а во кафич зиме големо еспресо а лето ладно макијато