Не преферирам многу,многу кафе да пијам,но кога ќе ми направат турско го пијам да биде многу благо или пак капучино (дома),а во кафиќ најчесто пијам нес кафе
Не сум многу по кафињата...но ако е starbucks не одбивам (јуст киддинг)Пијам турско,макијато или нескафе,а експресото го мразам(не ми е ич убаво)
Обожавам турско кафе на ден по 3-4 пијам (во шоља од млеко) а по кафичи дупло еспресо...сакам кафето да ми биде без млеко и шеќер да се осети правиот вкус и како што викаат постарите : ГОРКО КАФЕ-СЛАДОК ЖИВОТ
Мислам дека ви спомнав некаде низ темите, но мора и тука, за да ми се важи. Традиционалното 3во1 Нескафе, официјално го заменив со 3во1 Гранд кафе. И мирис и укус. Навистина. Јас забележувам разлика во прилог на Гранд. Од следново пак, не се откажувам, без оглед дали помагало за намената или не. Вкусот е нирвана за мене.
Многу ретко пијам кафе освено кога ми е најпотребно ( во вечерните часови кога сум пред книга ) турско, а по кафичи најчесто ирско, и нес.
Најчесто пијам Нес, ама после школо ако идеме на кафе а немам многу буџет останато, тогаш пијам и турско
На утро кратко еспресо да ме расони заедно со давидоф слимс, преферирам да одам дома кај другарките за кафе бидејќи повеќе сакам турско, ами они се познати виџени славни па мораат у кафиќ да отидат. со работен стаж се
Нескафе три во 1 ...МММ..Најубаво е...во зима го пијам обичното, значи со топла вода , а во лето нескафе колди ( со ладна вода) за да се освежам малку.