Турското многу ретко го пијам,не ми е свига вкусот ич... најчесто нес,макијато и 3во 1 ама обавезно со млеко иначе не ми се вкусни
Не сакам многу да пијам кафе, ама кога пијам најчесто турско, ама не одбивам нескафе и макијато. :geek:
Секакво Турско со повеќе шеќер,нес,капучино со многу шлаг и чоколаден прелив, а ако сум излезена пијам макијато,а поретко еспресо.
Кога сум искочена, по кафичи Нескафе. Тоа ми е омилено, понекогаш и дома го правам. А турско исто така пијам, ама кога како, поретко а иначе го пијам со многуу шеќер.
Турско кафе горко без ич шеќер освен шеќерните усни на некоја девојка ако седи спроти мене и еспресо кафе. Тие 2 кафиња најмногу ги преферирам. Ајде и нес кафе ќе додадам во топ 3. Порано пиев и капучино, ама некако не ми се допаѓа.
Пијам секакво кафе но првото кафе мора да биде турско и тоа без шекер..Веке неколку години турското го пијам без шекер милина е...а во денот можам да испијам по 2-3 до 4 кафиња некогаш од досада и во 3 нокеска пијам
По дома си правам нес , без или со многу малку млеко, а некогаш знам и турско да си направам . Кога сум излезена земам еспресо најчесто . Иначе ги пијам без шеќер