Многу сакам макијато, иако по кафичиве многу многу не го погаѓаат. Исто така без топло нес, попарено, без млеко не можам очи да отворам
Најмногу си пијам турско кафе или некој како што си го викаат наше македонско. Знам некогаш да се напијам нес или макијато кога сум надвор во град излезена.
Преферирам инстант (бидејќи ми е посилно) по можност Иначе еспресо,понекогаш нескафе,најретко турско,онака за уживанција.Мене посилните ми се убави,да ме расонат. И btw благо.
јас пијам секакво кафе нема проблем ... ама мислам дека ако не се напијам турско исто како да не сум пиела кафица
Нескафе и капучино. Турско воопшто не пијам. Макијато, лате, мате и слични кафе-подврсти 3-4 пати во годината кога сум излезена со друштво.
Пијам секакво кафе освен еспресо, а денот не може да ми започне ако сабајлето не се напијам големо, јако турско кафе во омилената шолја за чај
PA MNOGU SAKAM DA PIJAM KAFE I UTRINSKO MI E TURSKO POSLE NESKAFE IMAM I DOLCE GUSTO APART I OD TOA EDNO SITE MI IVIKAT DEKA SUM ZAVISNIK OD KAFE