зависник сум од секаков вид на кафе и искрено не пребирам какво ќе биде, само да нема шеќер...сепак денот не ми поминува без турско кафе, јако и не жешко
Denot bez tursko ne go pocnuvam ) Vtoroto go pijam podocna i moze da e povtorno tursko ili ness no bez sekjer
Паа само турско да не е. Пијам и еспресо и макијато а најмногу обожавам нес и топло и ладно. Обично посабајле несче дома, и на факс еспресо или макијато
Секој ден го почнувам со топло нес,во лето ладно и обично така го завршувам со уште една шолја поручек а зависи може и уште една али највеќе го обожавам се откажав од турско
Не сум зависник од кафе, обично пијам за друштво, но преферирам кафиња со млеко што се, значи нес, макијато, капучино. И обично пијам средно
pija caj mnogu ama kaj mene kafeto ne se zamenuva so nisto. pa moze da se kaze deka sum zavisnik od kafe
eve eden moj ubav recept za kafe: edno paketce sto e 3vo1 ama so vkus na lesnik,polovina od toa,polovina lazicka nes kafe i polovina lazicka mleko od soja so vkus na vanila,i poparete so vrela voda. ima odlicen vkus
Го обожавам капучиното на Nestle, преубаво е и после ручек ми доаѓа како десерт, потоа немам потреба од благо. Не практикувам кафе наутро, едноставно немам таква навика, лесно се расонувам. Турско пијам кога сум со другарки, па после тоа си гледаме или кога ќе имам испити, треба да учам а ми се спие Летно време преферирам ладно нес со пена, ептен ме освежува
Секој ден редовно го започнувам со Nescafe , топло попарено, и со соино млеко во прав со вкус од ванила, а сега моментално имам creamer Nestle со вкус на ванила и лешник.Поубаво нешто за во кафе немам пробано, нешто фантастично, само не сум го видела кај нас, ако некој случајно знае каде има да пише обавезно