Kakvo mi napraat ne naogam maana samo da e jako posebno mi e ubavo koga zenska raka mi go tamani kafeto mf mf
Имам една марка нес афе кое што ми годи и си го пијам само него, не би ја споменуала фирмата за да не испадне дека ја рекламирам. Кога одам некаде си носам со себе од моето омилено кафе, можеби е малку непристојно но зошто би пиела нешто што не ми годи. Навистина турското кафе не само шо не ми годи туку потоа се чувствувам одвратно а не секој дома има 3в1. За мене најбитно ми е моето здравје а кој што ќе мисли е помалку битно.
Еспресо е за гејеви. Некаква ситна шољичка како играчка и внатре течност која поминала низ машина во кафиќ каде што филтерот не е исчистен 666 дена. Инстант, пошто е јако, може да се стави млеко во прав, мед и остали додатоци
Макијато ми стоеше за омилено кафе, ама извесен период некако сегде почна да ми има различен вкус, погрд, погорк, тежок и ми смета на стомакот па сега најчесто пијам турско, а и нескафе исто често пијам.
Без шеќери, шлагови, преливи... Може малку млеко, ама да си остане вкусот на кафето, да не биде ептен милкшејк.