najcesto pijam tursko nekogas si pravam i nes a cat pat za drustvo na majkami pijam kapucino no kako i dae tursko kafe mie podobro i so 2 cigari dodeka go pijam eee uzivam
Преска дечко ми ми го направи најубавото кафе во живот што сум го пиела, ама најубаво беше значи.. И не го кажувам рецептот
Омилено кафе ми е макијато. Кога одам на кафе стално го пијам, некогаш топло некогаш ладно. Дали некој знае како се прави? Знам дека треба специјален апарат за кафе ама друго... што треба? А инаку дома пијам турско задолжително со млеко, или нескафе 3во1 зелено- стронг.
Капучино ,од чоколадо.. Доколку нема такво пијам турско ма да турското малце во последниве денови го запоставив.. повеќето сум на капучино или нес
Не пијам кафе, ми пречи Али некогаш ретко се случува да се напијам и тоа е обично нескафе или капучино!
И јас исто не сум зависна од кафе,го пијам некогаш за да правам друштво,од немајкаде Турско не обожавам,она нескафе cool ми е добро,со ладно млеко,и капучино понекогаш.
Турско кафе без шеќер. Но кога многу ми се спие а морам да останам будна пијам нес исто така без шеќер.