читам книги, учам да свирам гитара, цртам,сликам,гледам филмови, го шетам кучето, ја нервирам сестрами [jk]
се што е креативно е моето хоби. А дали на моите ќерки хобито можеби ќе прерасне и во мал бизнис? Кој знае... Еве линк од нивните креации: https://www.facebook.com/ModernJewerlybytrajkovski
Играње компјутерски игри се важи...? Порано танцував, тоа ми беше хоби у права смисла на зборот, а сега три години веќе сум фокусирана на убивање зомби и вампири, така рекреативно...
Собирам шеќерчиња по кафичи, мислиш шеќераш сум. Плус персоналот го малтретирам за плус две. Морам да имам за размена. Ако има заинтересирани феминки баш би сакала да се менуваме како порано со детска пошта.
Аааааа собирам салфеткиии имам собрано 2000 салфетки и тоа некоии ми се поклон од странство имам од париз амстердам кина софија белград мноогу убави ми остана уште од мала оваа навика и често гледам да најдам некои специфични имам и доста стари од мајками време од 60 тите и можам да наречам дека ова ми е долгогодишно хоби
Пред се слушање музиче лежејќи во кревет, возење точак на кеј кога е пријатно времето, читање некоја лесна книгичка, излегување надвор со пријатели и сл.
Спиење, јадење, на шопинг одење, играње одбојка, раскажување приказни на моите внуки, седење на компјутер, искачање, цртање и читање...