imam hobi da setam po sobi хаха се зафркавам..па ете да слушам музика да седам на фемина да шетам навечер хах
Искрено ако музиката се смета како некое хоби тоа значи дека сите го имаме, нема некој што не слуша... Хоби: Играорна, гледање филмови и да може ќе ви звучи чудно ама кога имам слободно време решавам задачи.
Super ja pogodivte temava Najomileno hobi mi e da igram na nekoja muzika ( ako e nekoe hobi) ii da Crtammmm
Имам повеќе хоби: -слушање музика -читање книги -фотографирање -гледање филмови -седење пред компјутер -учење
Цртање.. само го запоставив во последно време. Ме бива али тоа е. Патам од недостаток на инспирација.
Читам многу,аматерски глумам,организирам секакви културни дешавки кај мене у град,правам бразлетни....
Се извинувам шо сум оф топик у темава,али незнаев каде да сместам.. Дали знае каде се наоѓа ова Дик-Арт Фото Подароци? На која улица, во кој град..
цртање,музика-слушање,ете на фемина и фејсбук да сум по цел ден собирање салфетки,шминкање,лакирање,готвење за спиецијални личности,виткање на коса