Кошарка Тренирам, и имам освоено 2 пехари - еден за најдобар млад играч, еден за најмногу постигнати 3ки во една четвртина (6), и двата ги освоив на турнирот во Скопје
Хоби некое посебно немам, ама редовно читам книги и гледам серии (не турскиве да се разбереме). Ако тоа се смета за хоби
Во слободно време пишувам состави тоа ми е инспирација, или можи времето да го минам пред PC, или трчам, или читам некоја книга и така
па,на лето,најчесто деновите ги поминувам слушајќи музика, шетајќи, гледајќи мали проекти што можам да ги направам сама, шијам, нешто преуредувам , цртам,но сега многу поретко ,излегувам на кафе со другарките,гледам филмови и серии...
Ги имам доста, а едни од најјомилените ми е да седнам и да се релаксирам со некоја добра книга, или едноставно да си пуштам Antenna5,да се испружам у кревет и да не му се замарам со ништо!
Aко опсесивно гледање на серии е хоби, дефинитивно тое е моeто хоби. Како помала кога имав многу повеќе слободно време, пишував, многу пишував, имам еден голем преубав тефтер исполнет со премногу текстови и поезија.
Дремење по сајтов,гледање на туторијали на јутјуб за украсување нокти,за правење фризури и шминкање,за обновување на стари парчиња облека,слушање музика,шиење(понекогаш),цртање(сега поретко)...не ми текнуваат други,ќе надополнам ако ми притекне.