Во слободно време ако не сум на фемина тогаш сигурно можете да ме најдете над маса со хартии,кутии,циркони,лепоци,ножици-како правам нешто креативно,како создавам од ништо-нешто!Едно од моите главни,омилени занимања,едноставно јас сум по такви нешто.Други хоби-ја или занимања ми се гледање серии и вежбање инструмент(виолина).Можам и да пешачам надвор.Поздрав!
Во слободно време??? 1. изработувам накит 2. трчам 3. спијам 4. одам на некое хоби (многу ги имам ) 5. слушам музика
Во слободни време седам на фемина или фб..ии секако слушам музика..аа на лето трчам и играм кошарка,фудбал понекогаш возам точак..
Тоа што ми е професија преминува и во хоби.Само така можам да ја изразувам креативноста во континуитет.А инспирацијата е насекаде околу мене,па и во самата јас.Секој талент бара труд и работа за да резултира со успех.
Читање, Филмови и сега почнав обетки да правам, инаку порано многу накит правев ама немам толку слободно време летово планирам да се сконцентрирам на тоа или нешто друго креативно
Во слободно време играм кошарка трчам слушам музика гледам ТВ "киснам" на Фемина и седам на ФБ,Твитер
Здраво феминки!!! Моето хоби е шопингот па преку овој сајт си помагам со буџетот.Заработка преку интернет. Сајтот ми е испробан која што сака може да се регистрира на линкот http://www.neobux.com/?r=ileppmk и да заработи парички за шопинг, патување или како што ќе си реши така да си ги троши не се заработува преку ноќ бидете упорни и не се откажувајте.
Цртам. На неколку пати се мислев да постирам некој цртеж во соодветната тема, ама пусти страв да не ме познае некој.. Затоа што голем дел од цртежите ги имам покажано во друштвото.
латино танц Дали знаете како може да се стане професионален латино танчар? Дали има професионален курс, или можеби кај нас има факултет? Сакам тоа да стане моја професија, ако не професија барем одлично хоби! ???