Vo slobodno vreme crtam,na hartija i graficki,izrabotuvam ilustracii,povelete videte https://www.instagram.com/ii.p_art/
Читање книги ми беше хоби, и сега сакам ама времето не ми дозволува целосно да се посветам. Не сакам ради реда да правам нешто. Сакам целосно да се сконцентрирам. Затоа тоа ќе го оставам за понатаму кога ќе бидам по слободна. Сега хоби ми е да си ги редам книгите на полици, да си ја организирам облеката и фиоките бидејќи често кога се брзам растурам се живо.
вежбање, правење рачни изработки како: алки, ланчиња, украсни предмети за по дома; слушање музика, сликање и гледање филмови
Во слободно време учам странски јазици, тоа може да се каже дека е моето хоби,се пронаогам во ова па и има што да се научи. Вака сум скоро 1-ипол год
Немам некое хоби, сеуште се немам добро запознаено во што сум добра ама би сакала да тренирам нешто или пак да одам на гимнастика, уште од мала сакав да одам на гимнастика ама немав можност но сега ми е касно
shminkanje,crtanje boenje,fotografiranje,vezbanje vo teretana,serii,isprobuvanje novi recepti so hrana
Правев нокти како хоби,па правев некои кутии за шминки,сега месециве во карантин со quilling(не знам како е по нашки) се занимавав. Сега сум на патолошка и морам со нешто да го исполнам времето инаку ќе отодам со паметот.
Пишување поезија и кратки раскази. Готвење. Другите нешта се ептен вообичаени, затоа не ги ни вбројувам во хоби (слушање музика, читање книги)