Тренирам кошарка,смислувам кореографија,пишувам проза и поезија,возам велосипед,седам на интернет,слушам музика,обожавам да шминкам и да правам комбинации
Слободното време го трошам свирејќи на гитарата. Со часови вежбам и се усовршувам или учам нови песни... Или во случај да сум премногу уморна спијам.
Главно хоби ми е одбојката. А покрај тоа и сакам да цртам, да слушам музика, да седам на интернет и фемина и слично.
фотографирање,флушање музика читање книги и животна желба да купам и научам да свирам на гитара аххххх
Бркање женски буквално, ишш од тука! а сакам да спортувам и креативно да се искажувам преку цртањето и графичкиот дизаин
Во слободното време кога сум сама.. најчесто се релаксирам со музика до даска, кафе, цигара и некогаш некој разговор со другарка, тука исто така ми се фемина и фејсбук за кревање на расположение, манијачење на машки профили.. уфф.. Инаку како хоби го земам читањето книги, премногу обожавам да читам, кога имам време.. книги чии наслови мене ке ми бидат примамливи и ке ми привлечат внимание да ги прочитам. Обожавам кога си ги прередувам шминките и се потсетувам на старите парфеми, мирисајки ги шишенцата.. бидејки голем обожавател сум им