Читање книги, декорирање, у последно време хоби ми стана "направи сам" па се нешто чачкам на нетов, барам, правам
кога имам слободно време лап топот и пишувамм... имам многу голема инспирација особено кога немам слободно време и пола од идеите ги заборавам дури да дојде тоа на ред да ги запишам
Пичувам било што да е морам да пичувам несшто Имам напишано повеќе од 500 песнички,од кои си одвоив 80 и изпечатив моја книга,пишувам сега и роман секогаш во слободно време ќе изнапишам се што ќе ми дојде на ум Постојано со мене си имам едно пенкалце и лист хартија и ќе ми текне нешто па макар и во сред парк и ќе си запишам,целото време на пишување би го посветила
Си пушттам музика до даска и играм и пеам како некоја поп дива ..Трчам во касните часови, читам форум на Фемина играм шах, планинарам и правам глупости..
па немам некое посебно хоби.. во слободно време свирам на гитара и виолина, а понекогаш играм кошарка
Хоби ми е спиење во тешка категорија до 2(а понекогаш и до 3) попладне Добро, се шалев.. па хоби ми е читање книги, одбојка, цртање...