и јас исто собирам такви шеќерчиња само сеа сум почетник.немам баш 200 ама солидни 50-60 тука се.ги обожувам.а друго хоби ми е и пишување стихови,сакам и да фотографирам.толку
Во слободно време читам книги по слободен избор, фотографирам, танцувам, свирам гитара,си правам некои чудни форми на мебел од глина но најмногу обожавам да цртам и да си го бојам ѕидот со боја [обично некои рабои што ми се во главата а сакам да ги изнесам надвор од неа ]
Јас обожавам да пеам и тоа го правам во слободно време. Многу ми имаат кажано дека предобро пеам. Сакам да пишувам особено серии. Исто така цртам куќи и такви ствари.
Главно хоби ми е дизјнирањето на облека, Инаку имам и други хобија како изработка на накит,избработка на „направи сам„ работите,и пеење
хоби ми е да го сакам негоооо....хахах хоби ми е кошарката,имам 15 години а тренирам веќе 10 години,ништо толку не ме исполнува како тренингот поздрави и бакнежи до сите вас
Возење ролерки, пишување во теми на Фемина, читање книги, слушање музика, пеење, дружење, женски ритуали.
Да спијам,да гнетам и да дремам на компјутер Се заебавам... Шо знам,возење ролери,точак,читање книги,цртање ,танцување,пишување...и оние првите
обожавам да читам книги, редам слагалици, преведувам книги од англиски кога ми е ептен досадно, слушам музика и пеам на глас.. Сигурно има уште нешто.. Гледам филмови во огромна количина, исто и серии.. Ако ми текне уште нешто, ќе допишам
во слободното време со другарките возам ролерки или велосипед , а исто така хоби ми е и пишување поезија/проза
Хобии ми е ролерии слушање музика да зборувам англиски и сакам да свирам гитара обожавам да пејам фотографирам, но најмногу обожавам да цртам и да си го бојам ѕидот кај мене во собата и да си имам глушец, куче, делфин и папагал и да шетам низ светов сегде по држави
Дремење на фемина, фб Па тренирам одбојка, возам ролерки често али сеа зимава слушам музика, гледам некој добар филм и тоа.