Последно земав Вики течен детергент со додаден омекнувач . Задоволна сум ептен, алиштата мирисаат преубаво, меки се и доста е евтин. Го зедов од Стокомак 150 денари за 2 литра. Не планирам повеќе да менувам, најдов се во еден детергент Има повеќе мириси јас зедов син. Само оној за црни алишта мислам беше 167 денари, другите се сите по 150.
Дали некој знае да ми каже како на облеката да се чувствува мирисот на омекнувачот? неми мирисат на омекнувач туку на превриен прашок на тешко... семана користел некој??
Најдобар за бели алишта е Ариел.За шарени алишта не е проблем да се избере соодветен прашок. Мој избор е Дуел.
Јас користев семана црвен еднаш и убаво мирисаше, само што кратко траеше мирисот, пр ленор подолго држи од семана. А за да ти мирисаат пробај повеке омекшивач ставај. И нормално зависи што прашок користиш
ваков земав,не мириса лошо па ќе видиме semana crno-rozev http://shopkmk.com/userfiles/productlar ... t_8751.jpg
Па пиши дали си била задоволна да знам, дали да купам некогаш и од тоа. Иначе јас ваков користев, и еден убав свеж мирис има.
не трае многу а баш сакам некој барем ден и пол што ќе трае ... како правите да ви мирисаат алиштата јас стварно незнам
Сум користела и Орнел и Семана, ама најзодоволна сум од Ленор. Од ленор користев и плав и жолт ама жолтиот поубаво ми мириса. Од мое искуство, ленорот најдолго држи мирис. Пробај го откога ке го потрошиш семана, па види дали ке ти се допаѓа. Еве кој ленор користам јас
Долго време мајка ми го користи Ленор. Менува црн и плав, некако најубаво мирисаат тие. А и долго трае мирисот не исчезнува брзо.
Последно купив ваков - Duel со мирис на цвет од слива. Баш сум задоволна, убаво ги чисти алиштата и има пренежен мирис. Во последно време се префрливме на Duel детергентот и само менуваме - или розевиот со јоргован или овој. Следен сакам да го купам тој со мирис на лаванда и бадем, на ум ми е цело време.
Ме интересира дали некој користи течен детергент за бели алишта и кој сензитив течен детергент ви е најубав, јас пробав первол за шарени и оние од ДМ- денкмит за белии шарени исто какои сензитив за ќерка ми ама од оваа марка некако не сум баш најзадоволна