Da mi predlozite tecen detergent za crni alista so pere mnogu dobro. Koristime pervol no nekoi bluzi se sekava deka mirisaat pod pazuvi isto kako da se neisprani.
Zdravo,me interesira dali od prasak za perenje moze da se pojavat ipki na alistata,bidejki se tocno gi pustam da se perat a koga gi vadam se za nikade so ipki(prasak koristam silan)
За чистење на машината треба да ставам 1 супена лажица сода бикарбона или повеке? И плус оцет во делот за омекнувач до цртката? И на колку степени да ја пуштам празна?
Јас ставам директно во барабанот и сода и оцет, малку повеќе сода од супена лажица и околу половина шише оцет. И ја пуштам на програмата за самочистење, пошто мојата машина има таква, а ако твојата нема, тогаш на вриење пушти ја, празна.
можете да ми препорачате некој добат течен детергент? некако овие прашациве не ми се безбедни за машинава. некогаш се налепуваат на алишта некогаш се згрутчуваат во машината. гледав еднаш на јутјуб како на делови во внатрешноста на машината се налепуваат.
Aриел , Персил и двата се добри . Ги користев долго , ама сега веќе на Ариел капсулите се префрлувам скрос и незаменливи ми се
Дали некој користел течен детергент первол? Дали е добар? Ефтин е па би го пробала. 99 ден во кипер маркет.
Знаете некој детергент за алишта без никаков или многу слаб мирис (кој сепак добро ги чисти алиштата) ?
Стокомак...129 денари. Со омекнувач е внатре. Јас тој го користам за шарени алишта. Може да се перат плетени и свилени алишта.
Како беа оние капсулите за во бубањ наместо во сад, што има во нив и прашок и омекшивач?? Дали ги има некоја користено?