Јас го имам користено. Добар е. Најубав ми е тој со мирис на магнолија. Препорачајте течен прашак за бели алишта. Или подобро е капсули да користам?
Јас користам даш капсули за во машина и можам да кажам дека навистина сум презадоволна од резултатот и за перење и за мирис. Ставам комбинација на новите зрнца на не се сеќавам која фирма ги купив. Иначе нористев персил мислам и фери сега тука нема па користам даш. Во комбинација во машината ставам антибактерсико сретство за алишта плус сретство против бигор.
И кас се зафркнав со овие. Ги видов намалени во кит го. Ми се плачеше кога ги извадив алиштата и мораше да ги преперам пак.
За убава миризба, ако ги закачуваш алиштата на жица, одма штом се исушат или ако се ептен малце влажни, собери ги. Со стоењето надвор испарува мирисот на омекнувачот, дури и попримаат безвезна арома од воздухот од надвор. Плус можеш при пеглање, ако пеглата ти е на пареа, да ставиш парфемирана вода. Од паталец кажано. Сега алиштата ми мирисаат на омекнувач дури до наредното перење.
За бели го земав плавиот ленор од 2кг да го пробам, убав е. Минатиот месец беше 300 ден, а сега 390 ден. Ќе мора да го менувам или по други маркети да барам по пониска цена. За шарени и црни течен Мерино виолетов. Омекнувач Ленор оној темно виолетовиот. Персил од 8кг што е намален на 600 ден не вреди, една пријалка го проба ми вика за никаде е. Белите алишта како неиспрани.
Maxi trat од Грција од LIDL доста е ефтин а многу сум задоволна исто така и Ariel имав земено од Грција. Многу се подобри од нашите. Квалитет имаат и облеката убаво мириса. Ариел земав од кај нас катастрофа е во споредба со грчкиот. Од омекнувачи Coccolino ми се допаѓа бидејќи трае мирисот и е интензивен.
Женски некоја да има користено капсули плави на ленор да каже искуство? И дали е подобро со капсули или течен детергент.